Най-популярният руски военен блогър: Путин, вземи се в ръце, иначе ще свършиш като Кадафи - с щит в задните части ВИДЕО

Най-популярният руски военен блогър: Путин, вземи се в ръце, иначе ще свършиш като Кадафи - с щит в задните части ВИДЕО
A A+ A++ A

Путин, вземи се в ръце. Да не свършиш като Кадафи с щик в задника. Това обяви най-популярният руски военен блогър, бивш министър на отбраната на ДНР и обявен за терорист от украинските власти Игор Гиркин във видео, споделено на канала му в "Телеграм".

ГЛЕДАЙТЕ ИЗКАЗВАНЕТО НА ГИРКИН ТУК

"Трябва да попитаме съветниците и политиците, които стартираха "специалната военна операция" преди година, за която въобще не сме подготвени. И ако не ги питаме, тогава няма причина да обвиняваме за всичко уважаемите киевски и скъпи западни партньори. Вие самите сте глупаци. Ако човек се е самозалъгвал 8 години, тогава виновни не са само тези, които са го заблуждавали, а и глупаците, които позволиха на измамници да ги подвеждат толкова дълго време".

След това Гиркин се обръща персонално към руския президент.

"Така че, вземете се в ръце, Владимир Владимирович. По-малко разказвайте на хората за многострадалния си нос. Опитайте се да разберете, че още имате шанс да поведете страната във войната и да не повтаряте съдбата на Муамар Кадафи, който както добре знаем, получи щик в задника си в резултат на безразсъдните си действия".

Гиркин уверява, че ако президентът започне да взема правилните решения (от месеци, например, Гиркин призовава Кремъл да обяви пълна мобилизация), тогава ще спечели подкрепата не само на "другаря Си" и руското население, но и на "тези, които не ви харесват, като мен".

#Владимир Путин #игор гиркин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »