Влизаме в легендарния фентъзи свят на Dungeons & Dragons от този петък само в кината

Влизаме в легендарния фентъзи свят на Dungeons & Dragons от този петък само в кината
A A+ A++ A

Този петък, 24 март, само в кината, влизаме в забележителния фентъзи свят на Dungeons & Dragons с изпълнената с много екшън и още повече хумор епична продукция Dungeons & Dragons: Разбойническа чест, която гарантира най-грандиозното киноизживяване на сезона. Опасни мисии, колоритни герои, страховити създания, битка със зли магьосници и разбира се, дракони – амбициозният филм най-накрая сбъдва мечтата на милиони фенове за качествена адаптация на легендарната игра, но едновременно с това, с вълнуващата си история и впечатляваща визия, по неповторим начин приветства всички, които за първи път се докосват до тази изключителна вселена.

Малцина избрани фенове и родни звезди вече имаха уникалната възможност да пристъпят в тази вселена и да изживеят подобаващо Dungeons & Dragons: Разбойническа чест на специална галапремиера в София, която се проведе вчера, 22 март, в IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia. Преди да се потопят във филма, гостите на събитието се насладиха на тематичен, иновативен кетъринг и напитки в специално изградена таверна, пресъздаваща страхотната атмосфера на Dungeons & Dragons, което направи събитието още по-празнично и подготви всички за предстоящото незабравимо киноизживяване.

Подробности за Dungeons & Dragons: Разбойническа чест откриваме в ексклузивно видео, в което звездите Крис Пайн, Мишел Родригес, Хю Грант, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит и София Лилис ни отвеждат зад кулисите на продукцията и разкриват любопитни факти за начина, по който са пресъздадени на екран множеството магични създания и неподражаемият свят на играта, и какво прави филма толкова атрактивен и забавен. А режисьорите Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн са категорични, че Dungeons & Dragons: Разбойническа чест е великото приключение, което всички очакваме, с герои, към които ще се привържем.

В Dungeons & Dragons: Разбойническа чест изпеченият разбойник и бард Едгин и неговият партньор – варварката Холга, се заемат да си върнат съкровище, което с право са откраднали, но за нещастие са били заловени. Едгин скоро открива, че въпросната ценност е в ръцете на бившия му приятел Фордж, който също така е отвлякъл дъщеря му Кира. Тя е затворена в града, който Фордж управлява с помощта на мистериозния съветник Софина и за да успее да я спаси, Едгин ще има нужда от стабилна помощ. Към него и Холга се присъединяват младият магьосник Саймън, паладинът Зенк и друидът Дорик, но ще им стигнат ли силите? Защото, докато се отправят на опасната си мисия, бандата разбойници се натъкват на най-голямото зло, познато на света, което, на всичкото отгоре, самите те са отприщили.

Режисьори са Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн (Нощни игри), които са и автори на сценария, заедно с Майкъл Джилио, по играта Dungeons & Dragons на Hasbro. Продуценти са Джереми Лачъм, Брайън Голднър и Ник Мейър. В ролите са Крис Пайн, Мишел Родригес, Хю Грант, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит, София Лилис, Клои Колман, Дейзи Хед и др.

Най-разбойническото киноприключение Dungeons & Dragons: Разбойническа чест започва на 24 март само в кината, IMAX и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.






#филм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"