Графа с мащабен концерт на стадион "Васил Левски"

Графа с мащабен концерт на стадион "Васил Левски"
Фейсбук
A A+ A++ A

Националният стадион "Васил Левски" от няколко години не е бил арена на музикално събитие, но ето че той отново ще стане сцена на концерт - и то на български изпълнител. Владимир Ампов-Графа обяви, че ще пее там на 30 септември. Той вече е пълнил с публика най-голямата зала на закрито - "Арена София" (тогава "Арена Армеец") през 2017 г.

Графа подготвя мащабен концерт на стадион

Графа обяви новата си мащабна цел, като се появи на малка сцена пред билборда на централния вход на стадиона и зарадва група фенове и минувачи. "Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион "Васил Левски" – с този кратък анонс той сподели събитието и в социалните мрежи.

Продажбата на билетите започва на 22 март в мрежата на Eventim, а най-бързите 3000 фенове ще могат да купят пропуските си за събитието на промоционални цени. Концертната програма ще е наситена с хитове като Drama Queen, "Невидим", "Дим да ме няма", "Да", "Ако има рай" и "Давам всичко за теб" - от различни етапи на продължаващата над три десетилетия музикална кариера на потомствения певец.

"Това е може би най-голямата крачка в моя музикален път и мисля, че я правя в точния момент. Феновете могат да очакват един епичен и грандиозен концерт, който не са виждали до този момент от мен. Нещо без аналог в българската поп музика. Обещаваме, че няма да ви разочароваме", каза Владимир Ампов – Графа пред bTV.

Преди дни певецът представи своя най-нов сингъл "Вековна гора" в сътрудничество със световноизвестния хор "Мистерията на българските гласове".


#Графа #концерт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »