Предателство и мъка: Тези зодии ще загубят сродната си душа до дни

Предателство и мъка: Тези зодии ще загубят сродната си душа до дни
A A+ A++ A

Астролозите вече са готови с прогнозата си за последната седмица на месец март. Те предупреждават представителите на два зодиакални знака, че ще се сблъскат с много сълзи и самота.

Те рисуват да загубят най-близкия си човек, а не е изключено дори да се сблъскат с предателство през идните дни.

Според експертите представителите на тези две зодии трябва да бъдат наистина много внимателни, защото вероятността да бъдат наранени е огромна. Чакат ги тежки разговори и доста важни решения за бъдещето.

Близнаци

Близнаците ще имат тежка седмица. Те ще се сблъскат с проблеми, които ще засегнат личния им живот. Може би ще имате голям спор с половинката. Близнаците просто няма да могат да избегнат скандалите, ако не започнат да уважават повече половинките си.

Астролозите съветват Близнаците да изхвърлят ненужните емоции и да оценят трезво поведението си. Може би причината за много от кавгите ви е у вас и начина, по който карате половинката ви да се чувства. Започнете да цените любимия човек и ще можете ад избегнете самотата.

Дева

Девите трябва да обърнат внимание на поведението на сродната си душа. Може би ви лъжат. Погледнете по-отблизо нещата и се опитайте да разберете каква е причината за измамата. Има вероятност вашият любим човек да има афера.

Не бива обаче да изгаряте всички мостове, преди да сте сигурни в предателството. Астролозите съветват Девите да разберат всички подробности, защото може да се окаже, че става въпрос за доста двусмислена ситуация, пише jenata.blitz.bg


#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »