Бойко Борисов: Веригите ни грабят всеки ден, държавата е разграден двор

Бойко Борисов: Веригите ни грабят всеки ден, държавата е разграден двор
A A+ A++ A

Истински съм натъжен, защото след 2-ри първият въпрос, който ще поставите ще е за Околовръстното, но парите ги няма, похарчиха ги. Този лош сън не се маха само с миене на очите. Техните платени икономисти се опитват да ни убедят, че положението не е зле. Това, което направихме ние няма да стане, ако не се върнем. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 симпатизанти на ГЕРБ в зала „Маестро Атанас“ в град Пазарджик.

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Вие очаквате оптимизъм, но като влезете в магазина няма нищо оптимистично. Милиарди изтекоха от джобовете ви към Лукойл и Русия, от най-бедната държава. Магазините също ви грабят, заради изпуснатата инфлация“, обърна се Борисов към множеството.

„Котрабанди, царевица, всичко е нагоре – разграден двор“, обобщи лидерът на ГЕРБ. „Днес хората са разединени, мразят се. Няма политическа класа. Искат да управляват, но ние видяхме какво могат", допълни той.

„Ние ще бъдем първи с минимум 15% разлика от втория“, обяви бившият външен министър и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик. „На мен ми писна да слушам, че те се били върнали. Ние не сме си тръгвали и не сме искали, защото искаме да работим тук за страната си и за децата си. Искам да се върне нормалността, за да може България отново да е фактор, да се спре този безумен ръст на цените, две години е безвремие. Очаквам на 2-ри април да сме първи отново. Ще направим всичко възможно да формираме правителство“, завърши тя.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »