10-годишен с 12 шева от нарязване на футболно игрище в Пловдив

10-годишен с 12 шева от нарязване на футболно игрище в Пловдив
Pixabay
A A+ A++ A

Инцидент с дете в Пловдив. Момче се наряза жестоко при тренировка на футболна база в града и завърши с 12 шева в болница. За неприятната случка разказа неговата майка Атанаска Панова в социалните мрежи. Тя е изключително разтревожена, а целта на поста ѝ е да се вземат спешни мерки и да няма други пострадали малчугани.

10-годишният Димитър Илиев е четвъртокласник и тренира в състава на детския отбор на "Локомотив – Пловдив”. Детето разказа, че докато тренирало, се нарязало на стъкла на терена. Димитър и друг път е виждал стъкла на тренировка, разказва нова тв.

Футболната база е на Аграрния университет в града под тепетата. Игрищата обаче са отдадени на концесия на софийска фирма. Екипът ни се срещна с представител на концесионера, който заяви, че базата се стопанисва добре. "Възможно е да са попаднали по някакъв начин стъкла на игрищата, но мисля, че треньорите трябва да погледнат игрищата, преди да влязат да тренират”, каза Светлозар Коев, който е спасител в спортната база. Той допълни, че на място има и жива охрана, но въпреки това понякога се случвало да намират оградата компрометирана.

#Пловдив #дете #инцидент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай