Сектор Г с жестока атака към Цецо Ефбета, взеха култово решение за мача с ЦСКА 1948

Сектор Г с жестока атака към Цецо Ефбета, взеха култово решение за мача с ЦСКА 1948
A A+ A++ A

Организираните привърженици на ЦСКА отново изразиха недоволството си от решението гостуването на ЦСКА 1948 да бъде на стадион „Витоша“ в Бистрица. Те съобщиха, че за тях са отпуснати 200 билета на цена от 30 лева, а за предишни двубои на съперника им са давани по 300 билета на цена от 15 лева.

От „Трибуна Сектор Г“ написаха, че разбират принципа на пазарната икономика, но не приемат това да се случва на техен гръб, още повече от „доказани плагиати и сенчести фигури“ като финансовия благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов.

Това доведе до нестандартно решение на привържениците на „армейците“, които ще бойкотират двубоя, като ще стоят извън стадиона, където разясниха, че няма да бъдат 200 души. „Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой“, написаха още те и призоваха всички да отидат за мача.

ЕТО ЦЯЛАТА ДЕКЛАРАЦИЯ:

Армейци,

Доказвано е многократно през годините, че живеем в страната на абсурдите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб. Още повече от доказани плагиати и сенчести фигури като собственика на (кен)еФБЕТ.

Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. "Васил Левски". Глас в пустиня. Когато думите не могат да влияят е време за действия.

Очевидно е, че разумът не надделява, затова бихме искали да ви информираме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим отвън, където със сигурност няма да бъдем 200. Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой.

Борбата е безмилостна и жестока за любимия отбор и нас, така че място за отстъпление няма. Всички на мача! САМО ЦСКА!

#Цветомир Найденов #ЦСКА 1948 #ЦСКА-София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"