От "Game of Thrones" до "Stranger Things": Най-популярните сериали в света

От "Game of Thrones" до "Stranger Things": Най-популярните сериали в света
A A+ A++ A

Трудно е да се определи точно кой е най-гледаният сериал в света, тъй като това може да варира в зависимост от периода и от начина, по който се измерва популярността. Обаче, според някои статистики и проучвания, сериалът "Friends" (Приятели) е един от най-гледаните сериали в света. Произведен от NBC, сериалът следва група от шест приятели, които живеят в Ню Йорк и преживяват заедно различни емоции, като любов, загуба, щастие и изненади. "Friends" беше популярен през 90-те и продължава да бъде гледан и днес, благодарение на своята хумористична и емоционална атмосфера, както и поради разнообразните герои и техните лични истории.

Различни източници и проучвания показват различни резултати, когато става въпрос за най-гледаните сериали в света. Това може да се дължи на различните начини за измерване на популярността на сериалите, както и на различните културни и езикови контексти в различните страни и региони.

Ето някои от най-известните и популярни сериали в света:

"Game of Thrones" - сериалът на HBO, базиран на книгите на Джордж Р. Р. Мартин, проследява борбата за власт в измислен свят с магия и фентъзи елементи. "Game of Thrones" беше изключително популярен през 2010-те години, като постигна рекордни гледания в световен мащаб.

"Breaking Bad" - сериалът на AMC, който следва преподавател по химия, който започва да произвежда и продава метамфетамин, за да изкара достатъчно пари за лечението си от рак. "Breaking Bad" беше изключително хвален от критиците и популярен сред зрителите в целия свят.

"The Sopranos" - сериалът на HBO, който разказва историята на мафиотския бос от Ню Джърси, който се бори да поддържа равновесие между своята семейна живот и криминалните си дейности. "The Sopranos" беше един от първите сериали на кабелната телевизия, който показа, че сериали могат да бъдат изкуство.

"The Office" - комедийният сериал на NBC, който следва екипа на офис на фирмата за хартиени стоки Dunder Mifflin. "The Office" е известен със своя хумор, забавни герои и култова статус сред младите хора.

"Stranger Things" - сериалът на Netflix, който проследява група от деца в малък град в Индиана, които се опитват да разкрият загадъчните събития, които стават в техния град. "Stranger Things" се отличава

#сериал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"