Дневен хороскоп за четвъртък, 9 март 2023 г.

Дневен хороскоп за четвъртък, 9 март 2023 г.
A A+ A++ A

Овен

Ако трябва да изпълните поръчки, не мъкнете другите със себе си. Завършете мисията си соло. Ще откриете, че сте по-ефективни, ако не се налага да носите допълнителния товар. Не само ще свършите задълженията си по-бързо, но и ще имате време да помислите и обработите определени неща, без нечия друга енергия да влияе върху мисленето ви.

Телец

Не приемайте "не" за отговор днес. Шансовете са, че няма да ви се наложи. Хората ще проявят повече разбиране към вашата ситуация и ще изпитват състрадание към вашата кауза. Вашата вътрешна сила ще се покаже силно и ясно и ще имате желание да направите всичко, което искате. Усмихва ви се щастлива звезда, която ви помага да се справите с всеки проект.

Близнаци

Днес може да е трудно да се справите с хора, които изглеждат раздалечени и объркани. Това объркване може да бъде заразно. Ще откриете, че колкото и логика да прилагате към ситуацията, ако не ви се струва правилно, няма да се случи. Нещата ще протекат естествено или изобщо няма да се случат. Влезте в спокойната атмосфера на деня и не се тревожете, ако нещата не се случват толкова бързо, колкото бихте искали.

Рак

Отклонете мислите си от стресиращите си задължения и отговорности днес. Това е време емоциите и егото да се свържат в хармония. Не позволявайте на проблемите на другите да развалят доброто ви настроение. Има нужда съзнателно да оставите ума и тялото си спокойни. Изкуството и музиката ще ви донесат голямо удоволствие. Отдайте се на нещата, които ви правят истински щастливи.

Лъв

Цялото знание на света няма да може да се премери с емоционалната енергия във въздуха в ден като днешния, Лъв. Може да бъдете отнесени в мистично царство, където чувствата имат предимство пред фактите. Оставете за малко реалността и се освободете от забързаното ежедневие. Днес има силно привличане към сферата на фантазията, така че не се колебайте да отидете там.

Дева

Поглезете се с нещо специално, независимо дали е гурме ястие, ново облекло или най-новата джаджа. Днес е вашият ден и не бива да се лишавате от нищо. Има забележителен синхрон на събитията, които ще ви отведат на точното място в точното време. Във въздуха има специална топлина и чувствителност, които ще успокоят ума и емоциите ви.

Везни

Има емоционално, чувствено усещане в деня, което със сигурност ще погъделичка сърцето ви. Опитайте се да не бъдете прекалено груби, когато се занимавате с другите. Колкото по-спокойни можете да бъдете, толкова повече врати ще можете да преминете. Бъдете търпеливи и не се чувствайте сякаш трябва да сте първи на опашката. Ако не сте сигурни в дадена ситуация, не се хвърляйте с главата напред.

Скорпион

Различните елементи на вашата личност трябва да работят хармонично днес. Важно е във вашия свят да има равно количество даване и вземане. Ако по някаква причина има дисбаланс в определена област от живота ви, обърнете внимание на проблема веднага. Важно е да поддържате равновесие в себе си и с хората около вас.

Стрелец

Вероятно днес няма да впечатлите хората с бързите си приказки и факти. Вероятно ще стигнете по-далеч, ако изразите емоциите, които се крият зад думите ви. По-важно е да кажете какво чувствате, отколкото какво мислите. Въпреки че това може да противоречи на обичайната ви природа, ще откриете, че това е най-добрата политика в ден като този.

Козирог

Вашето его ще бъде подсилено от вашите емоции. Бъдете себе си във всяка ситуация. Нещата трябва да протичат доста гладко за вас, стига да поддържате енергията да се движи във вас. Споделяйте искрено чувствата си с другите и ще откриете, че вътрешната ви жизненост укрепва. Никой няма да може да говори срещу думите, които идват направо от сърцето ви.

Водолей

Като сърфист, който иска да яхне безкрайната вълна, първо трябва да се подготвите, преди да скочите в океана. Седнете на истинския или въображаем плаж за известно време и съзерцавайте прилива. Гледайте теченията и вижте как се справят другите сърфисти при преобладаващите условия. Ще откриете, че колкото повече се подготвяте, толкова по-сигурни ще бъдете, когато ударите водата.

Риби

Вашата нежна природа вероятно ще бъде изключително оценена днес. Може да се почувствате така, сякаш главата ви е толкова високо в облаците, че не можете да направите нищо. Истината е, че работата, която трябва да свършите, всъщност се намира в тези облаци. Това, което трябва да направите сега, е да се отпуснете и да оставите фантазиите си да водят пътя.

Източник: Jenite.bg

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »