Рекордьорка: Тази жена има най-голямото семейство в света

Рекордьорка: Тази жена има най-голямото семейство в света
A A+ A++ A

Семейството е един от основните стълбове на обществото, а в някои култури, има семейства, които са изключително големи. Една такава жена, която се откроява с броя на децата си, е Леонида Варишанова. Тя е рекордьор в Гинес за най-голямото семейство в света, като има 69 деца!

Леонида Варишанова е родена през 1949 година в Русия. Тя се омъжва на 17 години за Сергей Варишанов, който по-късно става пожарникар. След първите им две деца, двойката решава да приеме деца, които не могат да бъдат отгледани от родителите си. С течение на времето, те продължават да приемат деца и да ги отглеждат като свои.

След много години на грижи за малките, Леонида и Сергей имат 69 деца - 7 биологични и 62 осиновени. Те имат много големи нужди за храна, дрехи и медицинска грижа, но Леонида и Сергей продължават да се грижат за всеки един от тях.

Имайки предвид, че Леонида Варишанова е жена, която не само има голямо семейство, но и продължава да го разширява. Тя е истински герой на майчинството и образец на жена, която не се страхува да взема отговорността за много деца.

#майка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »