Нешка Робева: Трябва на референдум да решим дали искаме да сме родител 1 и родител 2 и дали да няма майчино мляко, а човешко

Нешка Робева: Трябва на референдум да решим дали искаме да сме родител 1 и родител 2 и дали да няма майчино мляко, а човешко
A A+ A++ A

Отдавна се интересувам от темата за джендър идеологията. Аз съм човек, който по принцип дава правото на всеки един да се самоопределя, стига да не пречи на другите, тоест аз съм до голяма степен либерал. Но не този, който в момента владее света, и който е тръгнал към неговото унищожение", заяви Нешка Робева, член на Инициативния комитет за референдум, иницииран от БСП, срещу провеждане на джендър идеологията в училищата.

В ефира на БСТВ тя обърна внимание на натиска, който се оказва от страна на Европа.

"Само преди няколко дни в Съвета на Европа стана луд скандал. Шведите казаха, че когато те станат председатели, ще предложат да се приеме такова решение, че законите, приети от ЕС, да доминират над националните", обясни тя във връзка с взетото от Конституционния съд на България решение, че Истанбулската конвенция и противоконституционна.

"Много малко хора знаят за подводните камъни, всичко е завоалирано и то конспиративно под правата на жената. Дълбоката скрита цел на джендър идеологията е намаляване броя на населението и достигане на един златен милиард", твърди Робева.

По думите ѝ друг голям подводен камък се крие при неправителствените организации и правата, които им се дават. Също така обърна внимание, че те не носят отговорност и това крие опасности.

"Ние имаме силата да се противопоставим на джендър идеологията. Искаме ли при децата от детската градина наистина да няма момченца и момиченца, а да има то? Да няма майка и татко, а родител 1 и родител 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко?“, попита риторично Нешка Робева.

Като едно от знаковите и обществени имена, които са членове на Инициативния комитет за референдум срещу джендър идеологията, тя заяви:

"Ние трябва да алармираме и хората трябва да бъдат информирани. Това искаме хората, които влязохме в Инициативния комитет. Хората имат право да кажат думата си. Тук става въпрос за национална кауза, дали ще има България", поясни Нешка Робева.

#Нешка Робева #референдум #джендърство #джендър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай