Филип Буков печели „СРАМвайвър”-а?

Филип Буков печели „СРАМвайвър”-а?
Фейсбук/сървайвър/Филип Буков
A A+ A++ A

Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в „Сървайвър”7, писа „Уикенд”. Младият актьор се очертава като най-симпатичният участник за публиката, която тази година решава изхода от играта, гласувайки с есемеси. Очаква се Буков, който има най-много фенки, да изкласи до финала и да грабне наградата от 150 000 лева.

Заклетите фенове на „Сървайвър” като цяло спряха да гледат новия сезон на Би Ти Ви, защото са на мнение, че епизодите са твърде дълги и скучни, игрите – като за деца, а участниците – като за клюкарските рубрики на жълтите сайтове. Само че Филип Буков прави изключение. Малкото останали зрители на формата засега го коментират като най-достойният за победата участник тази година. Физически подготвен, стабилен, възпитан, ерудиран и не мрънка за глупости – това виждат в него зрителите. Според масовото мнение, Буков е най-симпатичният играч от отбора на известните. Дамите пък не се притесняват да коментират, че е много хубав и с радост биха до гледали до края. Всъщност много зрители – включително мъже, споделят мнение, че младият актьор е единственият човек, заради когото си струва да се гледа риалитито в сегашния си вариант, като се прави уточнение, че гледането е с превъртане на многото скучни моменти.

Фенове на Буков предлагат той да води следващия сезон на „Сървайвър”, ако въобще има следващ сезон след провала на актуалния. Смятат, че това е единственият човек, който е достатъчно добре подготвен, за да може достойно да замести любимия им водещ Владо Карамазов. „Ако не е Карамазов, трябва да е Буков”, смятат зрителите.

Но докато в България го хвалят, актьорът, изглежда, не си изкарва никак приятно в Доминикана. В неделя стана ясно, че той е припаднал от изтощение. Бяха излъчени кадри от лагера на известните, от които се вижда как Филип се е облегнал на дървен ствол, краката му се подкосяват, той се опитва да се задържи прав, но не успява и пада, като си удря главата. Към него се спускат съотборниците му и успяват да го свестят, а след това се намесва медицински екип. Оказва се, че кръвното на актьора е идеално, но кръвната му захар е паднала заради глада.

Той разказва, че споменът му от припадането е, че е лежал в лагера – там, където по принцип спи. Сънувал е и изведнъж в съня му се появяват Благо Георгиев, Божана Кацарова и още някой, които му крещят в лицето: „Какво става? Добре ли си?”. „Ние от известно време сме на много малко количество храна. Всеки път, когато се изправям, ми се вие свят, но... хващам се за нещо, изчаквам десетина – петнайсет секунди, оправя ми се кръвното и продължавам. Когато сме на игрите, удря ни адреналинът и не усещам такъв тип проблеми. Няма друга причина освен храната”, обяснява актьорът.

Измислиха прозвище на сезона – Срамвайвър

Би Ти Ви се оправдава за провала

Зрители измислиха прозвище за злополучния седми сезон на „Сървайвър”. Фенове на оригиналния формат наричат актуалната модификация „Срамвайвър”, убедени, че изданието е срам и хората, които го снимат, и за телевизията, която го излъчва. Райтингът продължава да е катастрофален, коментарите на официалните страници в социалните мрежи – обидни, а под публикациите на риалитито вече все по-често се обсъждат програмите на конкуренцията. В неделя например обект на коментари бяха имитациите в шоуто „Като две капки вода” на Нова телевизия. Хората споделиха, че гледат „Капките”, а страницата на „Сървайвър” следят по навик. Преди това обсъждаха участието на Краси Радков в „Един за друг”.

От Би Ти Ви вече се чудят как да оправдават провала си и как да убедят хората, че провалът всъщност е успех. В неделя при Петя Дикова поканиха двете отпаднали от състезанието в Доминикана участнички – Стефани и Златомира, за да кажат, че предаването сега било много по-разчупено в сравнение с предишните сезони, а игрите били много по-интензивни. После включиха журналиста Емил Спахийски, който според водещата бил енциклопедия по „Сървайвър”, за да каже колко е хубав новият сезон. След като уточни, че има и по-запознати с риалитито от него, той каза, че по света имало различни модификации на формата, включително такива, в които игрите се излъчват с часове. Това всъщност е една от основните критики към сезон 7 – че прекалено дълго излъчват монотонните игри, от което става скучно, и че епизодите са твърде дълги – по 3 часа. Спахийски каза, че в някои държави епизодите продължават и по 4 часа. След това му беше зададен въпрос дали Ваня Джаферович, срещу когото аудиторията роптае, е добър водещ. Той отговори, че е много добър водещ и че Владо Карамазов също бил недолюбван от зрителите, когато за първи път стъпил в риалитито. Но после станал суперзвезда. Това очевидно трябваше да убеди хората, че епизодите, които не са им интересни, всъщност са си много хубави.


#Филип Буков #Сървайвър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »