Спилбърг: Американското правителство крие информация за извънземни

Спилбърг: Американското правителство крие информация за извънземни
Рikist.com
A A+ A++ A

Режисьорът на „Извънземното“ Стивън Спилбърг заяви, че правителството на САЩ крие информация за НЛО от широката общественост.

„Мисля, че тайната, която прикрива всички тези наблюдения и липсата на прозрачност, докато Законът за свобода на информацията не задължи определени материали да бъдат публикувани публично, мисля, че се случва нещо, което просто се нуждае от изключителна надлежна проверка“, каза той „Късното шоу със Стивън Колбърт“ четвъртък.

„Мисля, че това, което излиза напоследък, е очарователно – просто абсолютно очарователно. Бих искал да чуя повече за това. Не знам какви са тези НЛО-та“, добави още той. Носителят на Оскар режисьор каза също, че "нещо се случва, което не ни се разкрива".

Той също така разкри, че не вярва, че Земята е единствената планета с живот на нея. „Мисля, че е математически невъзможно“, каза той.

Спилбърг има няколко филма за извънземни, включително „Близки срещи от третия вид“ от 1977 г. за служител, чийто живот се променя, когато се сблъсква с НЛО. Той също режисира филма от 2005 г. „Войната на световете“, който разказва за извънземно нашествие на Земята, което заплашва да унищожи живота на планетата.

В декласифициран правителствен доклад, публикуван през януари, се казва, че повечето наблюдения на НЛО не са извънземни, но има много, които просто не могат да бъдат обяснени, припомня "Телеграф".

#Стивън Спилбърг #НЛО #извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай