Саша Илич вдигна мерника на две от големите надежди

Саша Илич вдигна мерника на две от големите надежди
A A+ A++ A

Двама от младите футболисти на ЦСКА, които получиха най-много шансове от Саша Илич - Станислав Шопов и Жираир Шагоян, ще отпаднат от титулярния състав за следващите мачове.

Родният плеймейкър се появи като смяна в заключителните минути на срещите с Берое и Ботев (Пловдив), докато арменският национал остана неизползвана резерва, пише "Тема спорт".

Срещу Септември обаче и двамата намериха място в стартовите 11, като сръбският треньор за пореден път им гласува голямо доверие.

И те отново не се възползваха от него, като не донесоха никаква динамика или комбинативност в играта на ЦСКА. Напротив - отнеха от нея. Шагоян бе заменен още на почивката, а Шопов в средата на втората част.

В седмицата преди двубоя Саша Илич е бил много доволен от начина, по който двамата тренират, и особено от арменеца. Той обаче не показал нищо от това срещу Септември.

Така срещу Локомотив Пловдив в събота Шопов и Шагоян няма да започнат като титуляри а не е изключено някой от тях дори да не попадне в групата на армейците.

#ЦСКА #Саша Илич

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"