Сняг вали в района на Пампорово

Сняг вали в района на Пампорово
A A+ A++ A

Сняг вали в района на Пампорово, показа справка на Plovdiv24.bg. По този начин започнаха да се сбъдват прогнозите на синоптиците за сериозно разваляне на времето.

След обяд ще остане предимно облачно. От юг валежите ще се активизират и на места в Рило-Родопската област ще са значителни. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са от 4°-5° в североизточните до 15°-16° в крайните югозападни райони.

През нощта ще е предимно облачно. В Южна България ще има валежи от дъжд, които от юг на север постепенно ще спират. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са между 3° и 8°.

Утре облачността ще се задържи значителна, сутринта на места в Южна България - с мъгла. Слаби превалявания от дъжд преди обяд ще има в планинските и крайните западни райони. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 7°.

Над планините ще е предимно облачно, мъгливо, главно преди обяд с превалявания от сняг, под около 1500 метра - от дъжд. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около 1°.

#зима сняг #слаб сняг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"