Това са най-добрите и най-опасните дни до края на годината

Това са най-добрите и най-опасните дни до края на годината
Pixabay
A A+ A++ A

Нумероложката Милена Иванова-Еа е сред най-добрите в България. Тя е и последната жена, с която покойният журналист Милен Цветков живее на семейни начала до трагичната си смърт в зверска катастрофа преди близо 3 години.

"2023 г. е последната добра година от подготвителния цикъл за човечеството – казва Милена. – Тя се явява проверка от Бог дали сме готови за това, което предстои през 2024 и 2026 г. За България и българите 2023 г. ще бъде период на асоциалност, наложително минимализиране на животa, обедняване. Налага се да се съхраняват наличните ресурси и пари за по-тежки дни. За държавност и стабилизиране на политическата обстановка не може да се говори. Най-добрите решения за България може да се реализират само през юни и август. Всеки се спасява чрез самоизолация, информираност и ум. Годината ни се дава, за да простим на себе си и близките. Да се помилваме взаимно. Най-негативни за страната са месеците март и декември. Най-лъжовни и неефективни – април и септември. През останалите месеци ни се дава възможност да действаме адекватно и да подобряваме нещата", прави прогнозата си Милена.

По нейни думи най-силните области през 2023 г. ще бъдат свързани с парични печалби от злато, диаманти, енергетика с цел нови видове осветление и отопление, горива, образование, открития, високи технологии, туризъм, култура, международни връзки , далечни пътувания, борса, пазари, модернизации, високи сгради, пише Ретро.

Най-добрите дни до края на годината ще са: 15 март, 16 април, 15 май, 15 юни, 15 юли, 12 и 18 август и 14 септември.

Изключително негативни дни, заредени с лоша енергия, ще са: 5, 14, 25, 28, 30 март, 5 април, 4 и 8 май, 1 и 26 юни, 14 юли, 14 август, както и 9 и 27 септември.

"Най-добра година се очаква за родените на 1, 10, 19, 28 число, 2, 11, 20, 29 число , вибрация 8, 17, 26 число", допълва нумероложката.

#нумерология

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"