Жените са луди по т.нар. "тиксо" за лице?

Жените са луди по т.нар. "тиксо" за лице?
A A+ A++ A

Лентите за лифтинг на лицето са продукт, който има за цел временно да повдигне отпуснатата кожа на бузите, челюстта и шията и да създаде по-гладък вид, който ще накара всички да се чудят как изведнъж сте се подмладили. Фейслифт лентата се състои от връв с две пластмасови части в самия край. Професионалните гримьори и звездите я използват, за да скрият увисналата кожа на бузите, челюстта и дори шията, откакто е създадена още през 1969 г.

Това е безвредна алтернатива на хирургичните процедури, които могат рязко да променят чертите на лицето ви и да оставят белези. Благодарение на този метод, можете да ободрите външния си вид, ако ви предстои важно събитие или просто искате промяна.

TikTok звездата и пластичен хирург Антъни Юн прави обичайното си образователно и забавно съдържание, но наскоро страртира серия на име REAL OF SUS?. Там той изследва и развенчава хакове за красота, публикувани от тиктокъри и инфлуенсъри.

В кратко видео Антъни разгадава мистерията около фейслифт лентите. Първоначално виждаме жена на средна възраст по халат, която ни показва връв с пластмасови краища. Тя прикрепя пластмасов край към края на скулата си, точно под линията на косата, поставя връвта в задната част на главата си и прикрепя втория пластмасов край към другата скула.

А резултатът е изумителен - жената вече изглежда с 15 години по-млада!

Лентата изглажда лицето, челюстта и шията ѝ, превръщайки я в коренно различен човек и оставяйки Антъни и нас без думи. Изумен от тази фантастична трансформация, Антъни дори вади хирургическите си очила, за да се увери, че резултатът е реален.

Да, определено е истина, а не монтаж!

В коментарите си Антъни накратко обяснява, че тези ленти за лифтинг на лицето се използват редовно в Холивуд от известни хора. Докторът добавя, че трябва да сме наясно, че лентите за лифтинг на лицето са само временно решение на стареенето.

Имайте предвид, че преди да си поръчате ленти за лифтинг е добре да проучите подробно пазара и да сравните различни продукти, както и отзивите от различните купувачи, когато пазарувате онлайн.

#жени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »