Какво работят момичетата от "Ергенът"

Какво работят момичетата от "Ергенът"
A A+ A++ A

25 дами се борят за сърцето на пианистът Евгени Генчев във втория сезона на "Ергенът".

Ето и пълните визитки на участничките:

КРИСТИНА, Бяла Слатина, юрист

Снимка: bTV

Кристина е родом от град Бяла Слатина. Завършила е "Право" в УНСС и е правоспособен юрист. Кристина работи като стажант в престижна адвокатска кантора, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Израснала е в типичното патриархално семейство. За себе си смята, че е амбициозна и самоуверена млада жена. Реализирала е голяма част от мечтите си, а това, което ѝ остава, е да открие любящ съпруг и да постигне блестяща кариера. В любовта Кристина има горчив опит - обичала е, но доста пъти е била заблуждавана и лъгана. Признава, че в момента ѝ е много трудно да се довери на някого и да повярва в намеренията му, но се надява Евгени да спечели доверието ѝ.

АЙЛИН, Пирдоп, модел и шампионка по карате

Снимка: bTV

Айлин е от град Пирдоп. Зад чаровната и лъчезарна усмивка, обаче, се крие борбения дух на европейски шампион по карате. Зад себе си Айлин има редица сериозни успехи и купища медали, които никога не са ѝ били самоцел. Неин треньор е баща ѝ, който я е научил на дисциплина и упоритост. Когато е във връзка, Айлин е отдадена на любимия си и мисли единствено и само за него. Очаква привличането с Евгени да се случи от пръв поглед и се надява да завърши това приключение като щастливо влюбена жена.

ВАЛЕРИЯ, Плевен, модел

Снимка: bTV

Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел основно в Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Качества като суета и егоизъм не са ѝ познати и именно затова се е отдала на кауза, която осмисля живота ѝ. Заедно с нейна приятелка, Валерия създава приют за спасени кучета и котки близо до град Плевен. Признава, че до момента не е намерила подходящия мъж, който да заслужи сърцето ѝ. Това, което я е грабнало в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи. Надява се да е човек, който обича животните, за да намерят общ път към любовта.

МОНИ, Варна, ориенталска танцьорка

Снимка: bTV

Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна. Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование. Говори три езика - английски, немски и италиански. Мони винаги отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с аргументи ѝ доставя истинско удоволствие, но рядко успява да открие достоен опонент. Мони не прави компромиси, най-малко по отношение на мъжете. Има много ухажори, но до този момент никога не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е нестандартната му красота, а и се надява да е добър в ориенталските танци.

ДЖИЯ, Пазарджик, певица

Снимка: bTV

Джия е от град Пазарджик. Тя е певица с успешна кариера в попфолка. Учила е в Музикалната академия и в Нов български университет със специалност "Поп и джаз пеене". Музиката е нейният живот и е изключително развълнувана от срещата си с толкова успешен музикант и същевременно красив мъж като Евгени. За себе си признава, че е лесно влюбчива и ѝ харесва чувството да витае в облаците. До себе си иска стабилен партньор - красив, но лишен от суета. Точно затова смята, че Евгени е правилният за нея човек, и е готова на всичко, за да го спечели.

ВИКТОРИЯ, София, йога инструктор

Снимка: bTV

Виктория е от град София. Работила е като стюардеса в една от най-престижните авиокомапнии в света. След години на дълги летателни часове и динамичен живот по всички точки на света, Виктория решава да промени изцяло живота си. Заминава за Индия, където влиза в ашрам на брега на свещената река Ганг и завършва курс по йога. Това внася нов смисъл в живота ѝ и променя изцяло светогледа ѝ. В Индия тя осъзнава, че има нужда от любов, и решава да се запише за "Ергенът", докато е на хиляди километри от тук. Виктория смята, че Евгени е джентълмен и знае как да се държи с една жена. Признава, че "вълнение" е слаба дума за това, което изпитва преди срещата си с него, и се надява да пламне любов между тях.

ЕВГЕНИЯ, София, бизнес дама

Снимка: bTV

Евгения е от град София. Определя се за красива, упорита, амбициозна, интелигентна, талантлива и успешна бизнес дама. Завършила е "Бизнес администрация" с 6.00 и "Психология" с 5.87. Бизнесът е в кръвта ѝ. Регистрирала е собствена фирма за обучение на кадри и маркетингови стратегии за развитие на бизнеса. Силно развитата ѝ интуиция е най-ценното ѝ качество, което никога не я е подвеждало. Шестото ѝ чувство ѝ подсказва, че ще пожъне триумфален успех и в "Ергенът", откъдето ще си тръгне последна. Като всяка бизнес дама, стилът ѝ е елегантен и отличаващ се - през цялата година носи рокли, обожава дантели, а любимият ѝ аксесоар е ветрилото - символ на власт и контрол. На този етап от живота си е готова да създаде семейство с интелигентен и уверен мъж. Смята, че Евгени е подходящ за нея, а фактът, че носят едно и също име, е знак от съдбата.

ПОЛИНА, Велинград, фармацевт

Снимка: bTV

Полина е от град Велинград. Завършила е "Фармация" в Медицинския университет в София и се гордее, че е сред малкото студенти, които са взели държавните си изпити от пръв път. В момента работи като сътрудник клинични изпитвания в международна фармацевтична компания, базирана в Дъблин, Ирландия. Полина от години е готова да създаде семейство, но все още не е срещнала подходящия мъж, с когото да си допаднат максимално. Признава, че влиза във формата не просто за да изживее нещо ново, но и за да намери любовта в лицето на Евгени.

ПАМ, Карнобат, автор есеист

Снимка: bTV

Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, е от град Карнобат. Тя е plus size модел, автор и есеист. Основната ѝ мисия е "body positive" философията. Пам не робува на предразсъдъци и въпреки пищните си форми, обича тялото си и се наслаждава на живота. Определя се като жена със силна позиция, подплатена с аргументи. Пам се стреми към смислена връзка, в която мъжът до нея не пречи на емоционалното ѝ развитие.

ГАБИ, Пловдив, инфлуенсър

Снимка: bTV

Габи е от град Пловдив и е инфлуенсър. Тя е тунинговано мимньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо чувство за хумор. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка. Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.

МЕГАН, Канада, мениджър проекти

Снимка: bTV

Меган живее в Торонто, Канада. Връща се в България специално заради Евгени. Работи като проджект мениджър в правителствена канадска компания. Позицията ѝ осигурява стабилни доходи и ѝ предоставя възможност да продължава да расте. Завършила е "Международни отношения" в Софийския университет и има диплома от "Centennial College" - Торонто. След години тежък труд, днес Меган има сериозна квалификация и говори няколко езика. Има право на канадско гражданство, но отказва да го вземе, защото вярва в максимата, че "човек обикаля света в търсене на това, от което се нуждае, за да се завърне и да го намери вкъщи". Не харесва изкуствените жени и не толерира хора без амбиции и желание за развитие. Записва се за кастинг още преди да разбере кой ще е "ергенът", но признава, че когато го е видяла, краката са ѝ се подкосили. Евгени ѝ се струва интелигентен, напорист, харизматичен и впечатляващ, със забележителна осанка, и смята, че и той бързо ще разбере колко много си отиват.

ТЕОДОРА, Петрич, студент по право и детегледачка

Снимка: bTV

За крехката си възраст Теодора вече е осъзнала какво иска от живота. Родена е в Петрич, но живее в София, където учи право и работи като детегледачка. Тя е човек, който има високи цели - каквото си е наумила досега, винаги го е постигала. Възприема се като провокативна, умна и красива. Не я интересува чуждото мнение и дори предпочита да е обект на сплетни и интриги. Записва се за кастинг, защото е готова да се влюби. Теодора не може да дели мъж и влиза в "Ергенът" с категоричната заявка, че Евгени ще бъде само неин на финала.

ИРИНА, Кишинев, Молдова, маркетинг специалист

Снимка: bTV

Ирина е родом от град Кишинев, Молдова. Тя е бесарабска българка и идва тук преди 10 години, за да учи висше образование в УНСС. Завършва магистърска програма по "Бизнес администрация и бизнес комуникации". В момента работи като търговски представител с румънски и руски език. Обича да излиза и да флиртува. Признава обаче, че понякога мъжете се плашат от нея, защото ги е страх да не смачка егото им. Когато за пръв път вижда Евгени, си казва, че това е нейното момче - красив и талантлив. И въпреки че никога не ѝ се е налагало да се бори за внимание, този път ще се наложи да се впусне в яростната надпревара за сърцето му, което е убедена, че ще спечели.

МИКАЕЛА, Разлог, студент по право

Снимка: bTV

Микаела е от град Разлог и е студентка по международно право в Университета в Хага, Нидерландия. Въпреки крехката си възраст, има изградени стандарти, вкус и модел на мислене. Не обича скандалите и гледа да страни от интриги, като държи особено на личното си пространство. Убедена е, че всеки конфликт може да бъде решен по интелигентен начин. За нея любовта е вдъхновение и обича да е влюбена. Микаела се надява да срещне истинската любов именно в "Ергенът".

ИВЕЛИНА, Бургас, учител по рисуване

Снимка: bTV

Ивелина е от град Бургас и е художник. Завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021 г. реализира първата си самостоятелна изложба "Пространства и хоризонти" и е номинирана за "Млад художник на годината". В момента Ивелина работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София. Знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите ѝ, в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота, я превръщат в рядък скъпоценен камък. Записва се за участие в "Ергенът", защото до този момент винаги са ѝ се "изпречвали" неправилни мъже, с които не иска да си губи времето. Ивелина се надява, че комуникацията с Евгени ще ѝ помогне да изчисти образа на перфектния мъж в главата си, а ако двамата заедно открият любовта на това екзотично място, това ще е най-хубавото нещо, което би могло да ѝ се случи.

ЛИА, София, писателка на любовни романи

Снимка: bTV

Лиа е от град София и е писателка на любовни романи. Тя притежава свободен дух, който не може да бъде сложен в рамка. Лиа мечтае да напише бестселър, но докато успее да пробие в света на литературата, работи като оценител на недвижими имоти в семейната фирма. Лиа пише първия си роман на 21 години, но го пази в тайна повече от година. През това време тя търси контакт с изявени писатели на любовни романи и едва след тяхното одобрение се мотивира да потърси издател. Така през 2020 г. на пазара излиза книгата ѝ "Маскарад". Лиа смята, че любовните романи са най-подходящият за нея жанр именно заради романтичната ѝ натура. Мечтаният партньор за нея е честен и разбиращ. Лиа вижда себе си в главната роля на победителка във втория сезон на "Ергенът".

КРИСИЯ, Гоце Делчев, народна певица

Снимка: bTV

Крисия е от град Гоце Делчев и е певица. Занимава се с музика откакто се помни и по-конкретно с фолклор и попфолк. Крисия не си се представя като типичната домакиня - затворена вкъщи и отдадена единствено и само на мъжа си, но е убедена, че е готова за семейство и деца. До момента обаче не е срещнала човек, с когото да са "на една и съща честота". Перфектният партньор за Крисия трябва да се чувства доволен от собствените си успехи и да е целеустремен. Именно това харесва в Евгени и не скрива, че той е причината да се запише за участие в "Ергенът".

ПАОЛИНА, София, преводач

Снимка: bTV

Паолина е от град София и е преводач с немски език. Наскоро взема генерално решение да промени живота си и записва курс за масажист. Харесва работата си, обича музиката и разходките в планината. Единственото, което ѝ липсва, е собствено семейство, но до този момент Паолина не е попадала на мъже, на които да може да разчита в дългосрочен план. Надява се, че голямата промяна ще я споходи именно в "Ергенът".

МИЛИЦА, Бобов дол, секретарка

Снимка: bTV

Милица е родом от град Бобов дол, но на 14-годишна възраст напуска родното си място, за да учи в Благоевград. Понастоящем живее в Пловдив, където работи като секретарка. Милица възприема себе си като "рядка порода жена" - красива, интелигентна, работлива и борбена. Гордее се с естествената си женственост и вътрешна красота. Мечтае за семейство - здраво и стабилно в истинския смисъл на думата. Милица се надява, че участието ѝ в "Ергенът" е началото на истинската романтична приказка, която заслужава.

ЕЛЕНА-АНТОАНЕТА, Пловдив, редактор

Снимка: bTV

Елена-Антоанета е от Пловдив, но в момента живее близо до град Севлиево. Тя е писател, копирайтър и редактор в списание. Няколко години живее в Берлин, където граби от живота с пълни шепи. Налага ѝ се обаче да се премести от пъпа на света в затънтената провинция, тъй като брат ѝ преминава през най-голямата травма, която един родител би могъл да понесе. Въпреки че се възприема за щастлив човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я разбрал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има възможност да срещне голямата любов.

ЕЛИСАВЕТА, София, предприемач

Снимка: bTV

Елисавета Ставрева е от град София. Работи като ивент мениджър и има собствен бизнес. Определя се като "душата на компанията" - весела, усмихната, щура и забавна. Поведението ѝ е непринудено, но зад него се крие силен и твърд характер. Упорита и целеустремена, Елисавета разчита предимно на себе си и се гордее, че е независима жена. Може да се справи с всичко сама, но признава, че ѝ липсва мъжката опора. Обича семейния уют, но понастоящем единственото същество, с което дели дома си, е нейното куче Тамара. Елисавета мечтае за стабилен партньор и иска нещо сериозно за цял живот. Смята, че Евгени отговаря на изискванията ѝ, и се вижда с мъж като него. Участието си в "Ергенът" приема като луда авантюра, която се надява да приключи с предложение за брак.

МАРИЯ, София, онлайн търговец

Снимка: bTV

Мария е от град София и е собственик на онлайн магазин. Продава абсолютно всичко - от дрехи до автомобилни гуми. Тя е градско момиче със стил, без тежък грим и корекции. Смята, че притежава твърд характер и самоирония и това я отличава. Мария трудно скъсява дистанцията, а близките ѝ приятели се броят на пръстите на едната ѝ ръка. Не обича да споделя за любовния си живот, но признава, че ако можеше да промени нещо, вече щеше да е щастливо омъжена. Убедена е, че двама души биха могли много по-лесно и бързо да се привържат един към друг в изолирана среда, тъй като в реалния живот съществуват много фактори, които разсейват и пречат. Именно заради това Мария вярва, че може да се влюби в "Ергенът".

РАЙЯ, Шумен, йога учител

Снимка: bTV

Райя е от град Шумен, но понастоящем живее в София. Работи като йога учител и има собствена зала, където води класове. Райя вярва, че йогата помага на хората и ги прави по-осъзнати и добри както към себе си, така и към околните. Тя е нежна, красива и чаровна, с излъчване на италианска актриса от миналия век. Описва се като амбициозна, самостоятелна и емпатична. Райя е глобален човек - обиколила е света и е опознала различни култури. Признава, че пътешествията я обогатяват и променят начина ѝ на мислене. Убедена е, че голямата любов съществува, и е романтична, въпреки че не обича да го показва. Райя се надява, че скоро ще срещне човека, с когото да се разбират без думи и да гледат в една посока, и искрено вярва, че ще намери тази истинска и чиста любов в лицето на Евгени.

БОРЯНА, Перник, автомобилен търговец

Снимка: bTV

Боряна Лекова е от град Перник. Занимава се с продажба на автомобили и е заредена с адреналин. Тя е изключително усмихната, лъчезарна, образована и стилна млада дама, но признава, че не е напълно удовлетворена от постигнатото до момента както в личен, така и в професионален план. Горчивият опит в любовта не е отказал Боряна от намерението да срещне правилния за нея мъж. Мечтае за сплотено семейство, изградено на взаимно доверие. Надява се участието ѝ в "Ергенът" да прекъсне серията ѝ от неуспешни връзки и да срещне голямата любов в лицето на Евгени.

ГАБРИЕЛА, Русе, моден предприемач

Снимка: bTV

Габриела е от град Русе - малката Виена. Тя е моден предприемач и гради свой собствен бранд за елегантни женски одежди. Носителка е на няколко титли, като представя България на редица престижни световни конкурси. Габриела е стилна и красива, дисциплинирана и упорита - постави ли си цел, я гони безкомпромисно. Твърдо убедена е в позициите си и умее да ги защитава. Интересува се от изкуство и обича да изучава философия от Далечния изток. Възхищава се на личности като Густав Климт, Карл Фаберже и Махатма Ганди. Габриела има изострено чувство за справедливост и високи изисквания към себе си и околните, но в същото време е и непоправима мечтателка. Единственото, което ѝ липсва, е партньор, с когото да споделя моментите на щастие. В лицето на Евгени тя е сигурна, че ще срещне мъж, който ще ѝ хареса, тъй като все пак е селектиран по най-високи критерии.

#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »