Превъртя! Eмили Тротинетката в схватка със спрей с 13-годишни (ВИДЕО)

Превъртя! Eмили Тротинетката в схватка със спрей с 13-годишни (ВИДЕО)
A A+ A++ A

"Напръсках със спрей момчето, което подаде преди две седмици фалшивия сигнал за бомба в столичния мол "Парадайс" и заради него всички хора бяха евакуирани от там", каза за "България Днес" Емили, нашумяла в медиите и соцмрежите с прозвището Тротинетката.

Така любимата на бившия културист от "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов коментира скорошния екшън със свое участие в същия търговски център в София. Преди два дни се появи видео, на което Емили плаши някой със спрей. По думите на блондито от Плевен ситуацията "всички на кълбета" била предизвикана от група момчета на възраст 12-13 години. Емили твърди, че те обикаляли редовно из мола и дразнели посетителите и продавачите в магазините.

"Бях седнала да похапна в едно от заведенията за бързо хранене в мола, когато ме наобиколи голяма група момчета, около 20-30. Започнаха да ме обиждат, да ме наричат "травестит", да ми се смеят в лицето", разказва избраницата на ексатлета.

Русокоската от Плевен им отправила пет-шест пъти предупреждение да престанат, но хлапаците се нахъсали още повече. "Едно от момчетата ме заля с шейк. Всички се събраха около мен, започнаха да ме снимат и тогава побеснях. Извадих спрея и го насочих към едно от гаменчетата. То се хвана за очите, започна да киха. Друго пък успях да залея и аз с шейк", описва случката Емили.

В следващия миг тя рипнала и хукнала да гони групичката из целия мол.

"Аз съм опасен човек. Като побеснея, никой не може да ме спре. Мога да пребия човек", признава трансмомичето. "Преследвах ги и пръсках наляво-надясно, но внимавах да не уцеля някой невинен. Всички обаче се страхуваха да не ги напръскам и тях и бягаха от пътя ми", добавя Емили.

"Този спрей е отрова. Много е лютив, с чесън. Всички, които бяха на пътя ми, почнаха да кихат и кашлят. Целият мол замириса на лошо. Затвориха всички магазини и заведения на етажа", казва още скандалната блондинка. Охраната на заведението се намесила, но според Емили "те бяха на моя страна".

"Дойде и полицейска патрулка, писах обяснения. Но и полицаите ме защитиха, защото не съм виновна. Бях предизвикана от деца с много лошо, да не кажа никакво възпитание, а за това вина носят родителите им", убедена е годеницата на Тихомир-Мелиса.

Униформените отвели двама от малолетните нападатели към Педагогическа стая, а на Емили казали, че е напръскала точно момчето, виновно за евакуацията на целия търговски център. "Искам да предупредя, че следващия път вече няма да пръскам със спрей, а ще направя дум-дум-дум в мола с газов пистолет. Имам разрешително за него", обещава най-известното у нас трансмомиче.

Блондито се закани още, че не е изключено скоро да започне да излиза от дома си, въоръжена до зъби. "Ще си взема нож, автомат, граната. И само някой да ме закачи, стрелям на месо", плаши хейтърите Емили.


#Емили Тротинетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"