Иван Христанов се отлюспи от ПП, съобщи негова бивша съпартийка

Иван Христанов се отлюспи от ПП, съобщи негова бивша съпартийка
Стоп кадър/БНТ
A A+ A++ A

Един от най-разпознаваемите депутати в "Продължаваме промяната" - Иван Христанов, напуска партията и няма да бъде в листите за следващите извънредни парламентарни избори. Това съобщи народният представител от ПП Венеция Ангова пред БТВ.

"Той ще следва своите амбиции в личен порядък. Христанов даде своя принос за каузата на "Продължаваме промяната", но всеки е свободен да избира как ще продължи напред", добави още тя.

Към този момент няма входирана декларация към изпълнителния съвет, каза още Ангова.

Припомняме, че преди дни Христанов публикува пост в своя фейсбук профил. Във видеото той говори за разочарованието си от всички политически лидери и за нужда от такива, които "могат да създават обединителни каузи".

"Последните декларации, изчетени от политическите сили от трибуната, показаха тази неспособност да бъде чут гласа на обикновения българин - на селото и на града. Какво е бъдещето оттук нататък? Имаме нужда от политически лидери, които могат да създават обединителни каузи. Каузи, които да бъдат чути от целия народ и да привлекат неговата енергия. Аз посвещавам бъдещето си на този политически разговор и на българската мечта. И ви моля да го направим заедно", заявява Христанов.


#Иван Христанов #отлюспи #ПП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"