Лили смени гримьора с по-млад

Лили смени гримьора с по-млад
Костадин Кръстев – Коко/FB Иванова, БУЛФОТО - архив
A A+ A++ A

Лили Иванова смени гримьора с по-млад негов колега и веднага сама се похвали в социалните мрежи. От дълги години примата работи с Кирил Чалъков, дори се е случвало двамата да пеят заедно хитовете й. Практика е звездите да не подменят често хората, които се грижат за външния им вид, но сега певицата го е направила за емоционална фотосесия в черно и бяло, дело на Костадин Кръстев – Коко.

От години в светските среди се въртят спекулации как Чалъков има навика да разпространява клюки за най-прочутата си клиентка. Дали е така или това са само сплетни на завистници, може би времето ще покаже, но няма начин тези теории да не стигнат и до ушите на звездата. В предишни години, когато тя е променяла гримьора си, след това отново се е връщала при Чалъков. Този път може би иска тотално да смени екипа си. Остава само фотографът Коко.

Много от звездите на попфолка са работили през годините с Флоридов. Сред тях са певиците Галена, Преслава, Софи Маринова, Емануела, Ваня Великова. Той се е грижил също за Дара Екимова, Николета Лозанова, Джулиана Гани и други знайни и незнайни личности. В нета има и интервю, в което гримьорът говори за тенденции, а отдолу колегата му Валентин Кулагин го обявява за некомпетентен. Един от следващите коментари е, че щом Кулагин го плюе, то значи е наистина кадърен гримьор, пише "Телеграф".


#Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »