Ромни продължава кампанията си въпреки урагана

Ромни продължава кампанията си въпреки урагана
Там Ромни е насрочил три срещи с гласоподаватели само ден след катастрофата, причинена от урагана „Санди" в североизточната част на страната. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Кандидатът за президент от Републиканската партия Мит Ромни ще продължи в сряда предизборната си кампания в щата Флорида.

Там Ромни е насрочил три срещи с гласоподаватели само ден след катастрофата, причинена от урагана „Санди" в североизточната част на страната.

Събранията ще бъдат в Тампа, Корал Гейбълс и Джексънвил, като кандидатът ще бъде придружаван от ексгубернатора на щата Джеб Буш, брат на бившия президент Джордж У. Буш, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Мит Ромни, който беше в ролята на зрител, докато президентът Барак Обама пое командването на борбата със стихията в пострадалите райони, не е прекъсвал кампанията си, докато президентът отмени всички свои прояви от събота насам.

Единственият знак на съпричастност с бедствието беше набирането на хранителна помощ за пострадалите по време на събрание в Кетъринг, но в същото време Ромни не пропусна да продължи набирането на средства за кампанията си.

#Мит Ромни #САЩ #Републиканската партия #Флорида #Барак Обама #Президент на САЩ #Санди #ураган #Тампа #Джеб Буш #Джордж У. Буш #кетъринг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници