Голяма вест за "червена" България! Сектор Г официално спря бойкота и се връща на стадиона

Голяма вест за "червена" България! Сектор Г официално спря бойкота и се връща на стадиона
A A+ A++ A

Организираните фенове на ЦСКА съобщиха, че спират с бойкота, който обявиха в края на миналия сезон.

Те публикуваха позиция относно ситуацията в клуба, в която заявиха, че почти нищо в ЦСКА за периода между май 2022 и февруари 2023 г. не се е променило и те ще се опитат да променят това с присъствие.

Феновете от Сектор Г изразиха радостта си от първото място на тима в класирането, като заявиха, че се надяват Саша Илич да остане начело на отбора.

Организираните привърженици откроиха опитите на различни лица да дискредитират техния бойкот през първия полусезон на тази кампания.

Според тях, нищо в клуба не се е променило освен козметични опити за подобрение в маркетинга и създаването на новия магазин на стадион „Българска армия“.

Те не скриха задоволството си от това, че тимът е на първо място в класирането и поздравиха треньора Саша Илич, показвайки подкрепата си към него и изразявайки надежда, че няма да бъде махнат. Въпреки това, организираните привърженици на „червения“ клуб са на мнение, че ЦСКА има тепърва да убеждава своите фенове, че есенният полусезон не е някаква случайност и че пролетните полусезони от последните няколко години няма да се повторят и сега.

Темата за стадиона не бе засегната дълбоко от тях, като феновете призоваха за повече комуникация и прозрачност, тъй като иначе се създава усещане, че неще не е както трябва.

По отношение на ръководството, феновете отново бяха критични, наричайки го „полуаматьорско“, като заявиха, че не очакват нищо особено в близко и дългосрочно бъдеще.

Накрая те заявиха, че са опитали да повлияят на ситуацията с отсъствие от трибуните, което не се е получило. Затова и сега ще опитат да го направят с присъствие, като заявиха твърдо, че няма да се пречи на отбора да прави това, за което е създаден – да побеждава.

#ЦСКА #сектор Г

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »