Само 3 успешни и късметлийски дни през февруари, ето кои са

Само 3 успешни и късметлийски дни през февруари, ето кои са
A A+ A++ A

Астролозите вече определиха кои ще са най-благоприятните дни през февруари. Магичните дати от месеца са онези дни, в които ни очаква голям поток от късмет и благоприятни вибрации.

На тези дати вероятността късметът да е на ваша страна е много голяма, както и шансът да успеете в делата си, да сбъднете мечтите си или да бъдете приятно изненадани от неочакван ход на съдбата.

2 февруари (Огледална дата) - 02.02 е много добра огледална дата, тъй като ни помага да отворим очите си за случващото се и да разберем тайния смисъл на събитията, случили се в близкото ни минало. Това е ден, в който хората трябва да размишляват, както и да действат в съответствие с плановете си. Числото 2, което ще управлява деня, ще засили волята ни, ще ни даде енергия, мотивация и желание да вървим напред.

5 февруари (Квадрат на Венера и Марс) - Вторият магичен ден за месеца се случва под въздействието на благоприятния аспект между Венера и Марс. Квадратът като цяло се счита за слаб аспект, но ако в него участват такива силни планети като Венера и Марс, тогава той може да окаже значително влияние върху човечеството като цяло, а и върху всеки един от нас. Това ще бъде силен ден, в който можете спокойно да се занимавате с работа и бизнес дела, както и да отделите време на любовта. Подходящ ден да останете вкъщи и да се отпуснете или да отидете с приятели или половинка на интересно място.

11 февруари ( Меркурий влиза във Водолей) - Третият късметлийски ден от месеца ще бъде денят, в който Меркурий влиза във Водолей. Във Водолей тази планета се чувства много добре. Това означава, че на 11-ти у всеки от нас ще се събуди жажда за знания, наука и нови умения. Слушайте интуицията си през този ден и не се страхувайте да правите това, което искате, не се съобразявайте с другите. От 11 февруари идва период, в който всеки човек ще се стреми да стане по-добър, да се усъвършенства, пише Една.бг.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »