Ненко от Созопол загина в катастрофа, жена му го изпрати с послание: Обичам те оттук до безкрая и обратно

Ненко от Созопол загина в катастрофа, жена му го изпрати с послание: Обичам те оттук до безкрая и обратно
A A+ A++ A

44-годишният Ненко Узунов загина в катастрофа вчера по обяд. Инцидентът е станал около 11.55 часа в пътния участък между къмпинг “Златна рибка” и комплекс “Санта Марина”. Причината е движение с несъобразена с пътните условия скорост - мокра пътна настилка. При навлизане в десен завой и загуба на контрол, Ненко катастрофирал самостоятелно, блъскайки се в крайпътния бордюр и излизайки извън пътното платно, с лек автомобил “Мазда 2”.

Ненко пострадал тежко, той е транспортиран за оказване на медицинска помощ в УМБАЛ – Бургас, но по пътя починал в линейката.

44-годишният мъж живеел в Созопол с приятелката си, но всеки ден пътувал до Китен, където бил нает за складов работник.

Приятелката на Ненко - Мирослава, разплака мрежата с посланието, с което се сбогува с него:

"Това е той, по-добрата половина от мен. Това е човекът, който ме научи да обичам чисто и по детски, само че дали съдбата, или Господ реши да ми го прибере много по-рано, отколкото трябваше. Душата ми кърви, сърцето ме боли, нямам сили и думи, с които да изкажа болката от загубата на най-красивия, добър и обичан и обичащ мъж. Чакам те вкъщи, а теб те няма...........очаквам те да се прибереш и да ми кажеш....."Здравей, любов моя. ОБИЧАМ ТЕ " , но ти никога няма да се върнеш. Спи спокойно, мое обичано и незабравимо момче. Обичам те оттук до безкрая и обратно", написа Мирослава.

Погребението на Ненко беше днес в Созопол.

#Созопол #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай