Ал Бано черпи „Жокер Медиа“ за рождения им ден

Ал Бано черпи „Жокер Медиа“ за рождения им ден
Продуцентската компания „Жокер Медиа“ ще празнува 10-ата си годишнина в компанията на легендарния италиански певец Ал Бано. Снимка: monitor.bg
A A+ A++ A

Продуцентската компания „Жокер Медиа“ ще празнува 10-ата си годишнина в компанията на легендарния италиански певец Ал Бано.

Със специална селекция от най-добри вина, отличени с множество награди в Италия и по света, производство на личната винарна на италианската суперзвезда, музикално-продуцентска компания ще отбележи своята 10-а годишнина, съобщи БГНЕС.

Гостите на специалното събитие, което ще се проведе непосредствено след концерта на италианския изпълнител на 11 декември, ще дегустират елитните вина – бялото Felicita, както и червените Don Carmelo и Taras.

Италианският певец дори планира да изненада гостите, като приготви десерт по своя рецепта, пазена в дълбока тайна.

Ал Бано пристига в България ден преди концерта с екип от 12 души, сред които шестима музиканти и две беквокалистки. Сред мениджмънта му е и неговият откривател, популярният италиански композитор и аранжор Дето Мариано.

Той и екипът му ще бъдат настанени в хотел Downtown, 4+ звезди, в центъра на столицата. В събота Ал Бано ще се срещне с патрона на събитието Н. Пр. Стефано Бенацо, посланик на Италия в България.

Организаторите от „Жокер Медиа“ са подготвили вечеря за звездата и неговия екип с включена континентална, но и традиционна българска кухня, като са заложили и на любимото му телешко месо.

Тъй като Ал Бано е посещавал България и преди, той познава и харесва нашата кухня, както и българските вина.

В неделя, в часовете преди концерта, певецът и всички музиканти ще се подготвят за концерта с репетиция в зала 1 на НДК. Ако те разполагат със свободно време, въпреки натоварената си програма, с удоволствие ще се разходят из нашата столица.

В 19.00 часа в зала 1 на НДК стартира шоуто на обичания италиански изпълнител. Интересът към събитието е изключително голям.

На касата на НДК и в мрежата на www.eventim.bg все още могат да се намерят билети в продажба, макар и изборът вече да е доста ограничен.

#десерт #вина #вино #кухня #звезда #билети #НДК #концерт #България #Италия #певец #Ал Бано

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници