Полицайката, заловена с канабис: Трябва да се грижа за дъщеричката си

Полицайката, заловена с канабис: Трябва да се грижа за дъщеричката си
A A+ A++ A

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с близо половин килограм марихуана в колата, поиска да излезе на свобода.

Пред Районния съд в Разлог, тя обясни, че иска да бъде пусната под гаранция, за да се грижи за 5-годишната си дъщеря, както и да чете за държавен изпит по специалността "Право", информира 24 ЧАСА.

Районният съд в Разлог гледа в открито съдебно заседание мярката за постоянен арест на обвиняемата полицайка за притежание на марихуана, съобщиха от съда.

По данни на полицията в хода на специализирана полицейска операция в района на Разлог е спрян за проверка автомобил, управляван от 25-годишната униформена.

В багажника на автомобила от органите на реда е открит пакет с канабис. Теглото на открития наркотик е близо половин килограм.

Наркотикът е бил скрит под резервната гума.

Близначката на полицайката Силвия и майка им Елена Лулеова смятат, че наркотиците са подхвърлени в колата и е направена постановка. "Преди седмица брат ми бе пребит от криминално проявени хора и пуснахме жалба в полицията. Още тогава много хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности", каза Силвия Лулеова.

Майка ѝ пък обясни, че колата, в която бе намерена марихуаната, е стояла 3 дни паркирана в близост до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е поставил там дрогата.

#полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай