Месечен хороскоп (Част 1)

Месечен хороскоп  (Част 1)
A A+ A++ A

Годината започна ударно, но дори не разбрахме кога отмина почти целия месец януари. Февруари чака на прага, но не можем да влезем в него без да сме наясно какво ни готви той. Имаме добри новини - ще имаме шанса да рестартираме всички наши взаимоотношения и да започнем на чисто, защото това е първият пълен месец, в който Марс, планетата на действието и Меркурий, планетата на комуникацията, ще се движат напред и ще функционират в пълен капацитет.

Слънцето преминава през Водоелей до 18 февруари и мечтателния променлив воден знак Риби, в който слънцето пребивава до 20 март, превръщат месецът идеален за това да развихрите въображението си и да позволите на вашата интуиция да подхранва мечтите ви.

На 5 февруари пълнолунието в Лъв служи като кулминационна точка за намеренията, които си поставяте около новолунието на 28 юли 2022 г. Тъй като се противопоставя на непокорния Уран, огнените емоции може да се развихрят и да стимулират импулсивността или желанието да се борите сами. И на 11 февруари, след като прекара много седмици в сериозния Козирог, благодарение на своята ретроградност, пратеникът Меркурий ще последва слънцето във Водолей, вдъхвайки странен нов живот на мисловните процеси и комуникация. Тази динамична атмосфера ще бъде подсилена от преминаването на Венера в Овен, ориентирания към действие кардинален огнен знак на 20 февруари, подготвяйки сцената за по-смел подход към връзките, красотата и парите до 16 март.

Овен

Годината започна много по-бавно, отколкото бихте искали в идеалния случай, благодарение на вашата управляваща планета Марс, която се движи назад във вашата комуникационна зона до 12 януари и ретрограден Меркурий във вашия сектор на кариерата до 18 януари. Но този месец, най-накрая ще започнете да чувствате, че можете да натрупате инерция, особено свързана с учене, общуване и напредване в работата. Около 5 февруари, когато пълнолунието освети вашата зона на романтика и себеизразяване и се противопостави на революционния Уран във вашата зона на парите, може да се почувствате принудени да използвате своите артистични импулси, за да задвижите нов проект за печелене на пари.

Благодарение на преминаването на слънцето през вашата духовна зона от 18 февруари до 20 март, сънищата, медитациите и вашият вътрешен монолог могат да бъдат усилени, предоставяйки прозрения, които могат да поставят дългосрочни цели. И тъй като Венера преминава през вашия знак от 20 февруари до 16 март, удоволствията са още по-предпочитани от обикновено, а и са на ваше разположение. Струва си да се отбележи, че Юпитер, планетата на изобилието, също е във вашия знак сега, така че към края на месеца, очаквайте прилив на оптимизъм и късмет, особено когато става въпрос за излизане и прекарване на време с любимите хора.

Телец

Транзитите от последните няколко месеца ви насърчиха да помислите как постигате целите си, свързани с доходите, и разширявате хоризонтите си. Този месец, можете да започнете да предприемате свързани действия. В същото време признаването и работата с дълбоко вкоренените емоции ще са необходими - особено около 5 февруари, когато пълнолунието попада във вашата домашна зона. Въпреки че сезонът на Водолея привлича вниманието ви към професионалните ви стремежи, ще трябва да се погрижите за вътрешния си живот около това пълнолуние. Тъй като се противопоставя на революционния Уран във вашия знак, може дори да преживеете внезапна промяна, свързана със семейния живот, която ще отвори очите ви и в крайна сметка ще получите изцеление. След това, от 11 февруари до 2 март, съществуващият фокус върху целите ви в голямата картина се подкрепя от Меркурий, планетата на общуването, преминавайки през вашата кариерна зона. Това може да доведе до задоволителна комуникация, свързана с обществения ви имидж.

Новолунието на 20 февруари попада във вашата зона за работа в мрежа, така че поставянето на цел, свързана с групово усилие — или просто дългосрочно желание — и споделянето му с приятели или колеги може да проправи пътя за възнаграждаващ резултат след шест месеца. А от 20 февруари до 16 март вашият управител, ориентирана към взаимоотношенията Венера пътува през вашата зона на духовност, което може да ви насърчи да бъдете малко по-потайни относно най-романтичните си желания.

Близнаци

Ретроградният Меркурий винаги е склонен да се забърква повече с вас, отколкото с други, Близнаци, но тъй като Марс се движи назад във вашия знак от 30 октомври, вие преминавате през това. За щастие, можете да въздъхнете с облекчение този месец, защото най-накрая получавате поток от постоянни зелени светлини. Всъщност вероятно сте поели толкова много и се справяте с толкова препълнен социален календар, че около 5 февруари, когато пълнолунието е във вашата комуникационна зона, може да се почувствате супер претоварени. Добре е да направите крачка назад от списъка си с ангажименти, за да преоцените какво се нуждае от вашето внимание и какво може да остане встрани, за момент или изцяло. На 10 февруари вашият Меркурий, се сдвоява с трансформиращия Плутон във вашата зона на интимност и може би е време най-накрая да проведете интензивен емоционален разговор с любимия човек.

На следващия ден Меркурий се премества във вашия приключенски сектор, където ще бъде до 2 март, задавайки съвсем различен тон. Сега ще бъдете запалени да проучвате пътувания на дълги разстояния, да изследвате нови възможности за обучение и вероятно дори да планирате обогатяващи преживявания. И тъй като Венера, планетата на взаимоотношенията, се движи през вашата зона за работа в мрежа от 20 февруари до 16 март, ще бъдете още по-привлечени от групови срещи и възможности да подкрепите общността си. Разчитайте на приятели и колеги, за да се почувствате по-свързани и ще откриете, че те пазят гърба ви, когато става въпрос за преследване на цел, която е близо до сърцето ви.

Рак

Около 5 февруари, когато пълнолунието попада във вашата парична зона, вие интуитивно ще знаете, че е време да се заемете с текущ проблем, свързан с вашите активи или печалба. Може да е време да повишите лихвите си, да кажете "да" на нов източник на доходи или да се справите с финансов въпрос, който е висял над главата ви. За щастие, с пратеника Меркурий и Марс, който се движи напред, ще се насладите на по-плавно плаване, докато предприемате стъпки, за да управлявате всичко, което ви предстои в дните около това пълнолуние. И след като прекарахте толкова много време във вашия партньорски сектор.

Отвореността дори към най-предизвикателните разговори укрепва вашата увереност и около 20 февруари, когато новолунието попада във вашия сектор на приключенията, може да бъдете мотивирани да поставите амбициозно намерение, свързано с растеж и излизане от зоната ви на комфорт.Ще започнете да се чувствате готови да натиснете газта на усилията си да напреднете в работата. От 20 февруари до 16 март, Венера, ориентирана към взаимоотношенията във вашия професионален сектор, подкрепя усилията ви да направите запомнящо се впечатление, достойно за аплодисменти.

Лъв

Слънцето преминава през Водолей и вашата партньорска зона, вие сте по-съсредоточени върху отношенията си един на един. Около 5 февруари там се пада вашето годишно пълнолуние. Ако вие твърде често сте оставяли желанията си на заден план или, от друга страна, сте се борили да създадете пространство за задоволяване на нуждите на другите, сега е време да обърнете внимание на себе си. Въпреки това дните около това пълнолуние могат да бъдат доста емоционални, но справянето с каквито и да са чувства на повърхността може да се окаже продуктивно и поучително. Меркурий, планетата на комуникацията, се движи през вашата зона на партньорство - от 11 февруари до 2 март - което може да подкрепи усилията ви да говорите за вижданията си, да чуете гледната точка на близък човек и да укрепите взаимното разбиране.

Около 20 февруари новолунието във вашата зона на интимност бележи началото на нова глава, свързана с вашите най-близки и най-скъпи връзки и съвместни ресурси. А от 20 февруари до 16 март романтичната Венера във вашия сектор на висшето образование внася ново настроение, обичащо приключенията във вашия любовен и творчески живот. Това може да постави основите, за да се свържете с приятели или дори потенциални партньори от цял ​​свят. Перспективата да се насладите на повече изживявания, разширяващи хоризонта, може да бъде доста вълнуваща. На 22 февруари, когато Меркурий формира хармонизиращ ъгъл към Марс в зоната на вашите дългосрочни желания, ще почувствате, че имате терен да превърнете целта, която сте проучвали и за която сте говорили, във ваш ден за изпълнение.

Дева

Макар и само защото това е вашата управляваща планета, ретроградността на Меркурий от 29 декември до 18 януари без съмнение забави всичките ви усилия да станете супер организирани и да изпълните плановете си за 2023 г. Но с началото на февруари планетата се движи право напред във вашия сектор на себеизразяване и може да изпитате силно вдъхновение за творчески, удовлетворяващи начинания. Около 5 февруари, когато пълнолунието попада във вашата зона на духовност, вашите мечти може да се засилят, както и нуждата ви от почивка и презареждане. Да си вземете почивка от забързаната суматоха и да подхранвате ума, тялото и духа си всъщност може да бъде по-продуктивно, отколкото да преживеете този тих момент.

Тъй като слънцето се премества във вашата зона на партньорство на 18 февруари, където ще остане до 20 март, вие ще се почувствате още по-уверени в връзките си. Планирайте срещи и работете по стремежите си като дуо, тъй като обединяването на умовете ви може да ви отведе до финалната линия още по-бързо. Вашите най-близки взаимоотношения също получават тласък от Венера, планетата на любовта, която се движи през вашата интимна зона от 20 февруари до 16 март. Сега е наистина прекрасен момент да приемете, че сте по-уязвими относно това, което искате от сексуалния си живот, и да обсъдите дълбоко вкоренени чувства, които може да ви пречат да се свържете напълно умствено, духовно и емоционално.

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »