Над 102 хил. вече са се подписали за референдум срещу еврото

Над 102 хил. вече са се подписали за референдум срещу еврото
A A+ A++ A

За две седмици „Възраждане“ събра 102 000 подписа в подкрепа на провеждане на референдум за защита на българския лев, съобщи на пресконференция във Варна лидерът на формацията Костадин Костадинов. По думите му, това е броят на подписите, които са събрани само от партията, от нейни членове и симпатизанти.

Според него това е добро начало на подписката. "Колко точно са общо набраните подписи от хора, които събират абсолютно на доброволни начала в цялата страна, не мога да кажа", посочи той. "Подписи се събират навсякъде и енергията е огромна", коментира още Костадинов.

Председателят на организацията на партията във Варна Юлиян Губатов допълни, че на пунктовете в крайморския град до момента са събрани над 14 000 подписа. По думите му хората масово одобряват инициативата за референдум и я подкрепят. В крайморския град подписи се събират на 11 пункта.

Според Костадинов най-важното, което предстои на България, не са парламентарните избори, а това "дали страната ще продължи да съществува като независима финансово страна, което означава да запази собствената си валута".

#подпис #евро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"