Слави: Кирил Петков е като Дъмбълдор - събирал добрите сили

Слави: Кирил Петков е като Дъмбълдор - събирал добрите сили
A A+ A++ A

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов с нов коментар за актуалната политическа обстановка. Този пък обект на неговия анализ са действията на лидера на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"От няколко дни наблюдавам по всички телевизии Кирил Петков като един български Дъмбълдор как обяснява вдъхновено, че за предстоящите избори събира добрите сили, ама съвсем сериозно. Точно това говори. Как "Продължаваме промяната” събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?”, написа в социалната мрежа Трифонов.

Той обаче допълва, че не знае на кого да изкрещи - на тези дето ги говорят тези глупости или на тези, които им вярват.

"За това най-добре да си замълча, защото в крайна сметка, съгласете се, че всеки от нас има представа за добро и лошо, така че всеки сам ще прецени какъв се чувства. От добрите сили или от лошите сили. Това й е хубавото на българската приказна демокрация, че в крайна сметка всеки сам решава", коментира лидерът на ИТН и напомни кога човек разделя хората само на добри и лоши – в детството. Когато порастваш, с изненада научаваш, че и добрите хора правят лоши неща и лошите хора правят добри неща, и за съжаление не е толкова просто. После порастваш още повече и разбираш, че всъщност крайностите са доста примитивна работа и истински добрите и истински лошите са само в приказките, като Хари Потър.

Така че какъв е възрастен мъж, който съвсем сериозно говори за събирането на добрите сили? Най-вероятно инфантилен и объркан човек, който смята всички останали за инфантилни като него”, казва още Трифонов.


#Слави Трифонов - ИТН #Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай