Какво се случва? Още едно момче изчезна, издирват го (СНИМКИ)

Какво се случва? Още едно момче изчезна, издирват го (СНИМКИ)
Фейсбук
A A+ A++ A

Още едно момче изчезна безследно. 25-годишен младеж е обявен за общодържавно издирване. Той се казва Емил Боев и е забелязан за последен път в 3 часа в събота на улица „Физкултурна“ в Перник, съобщи говорителят на местната полиция Венцислав Алексов.

Братът на младия мъж Мартин обясни чрез социалните мрежи, че той е присъствал на фестивала „Сурва“ в миньорския град. Емил бил облечен с камуфлажно яке и тъмни панталони, с кафява коса и висок 1,80 метра.

Близките му призовават всеки, който има информация по случая, да се свърже с най-близкото поделение на МВР или да се обади лично на тях на следните телефони: 0882 955 653 и 0889 912 128.

Междувременно продължава издирването на 20-годишния студент Мартин Георгиев от Пловдив. Той учи „Ветеринарна медицина“ в университета в Стара Загора. Следите му се губят от 25 януари, когато тръгнал с влак от Пловдив, защото на следващия ден имал изпит. Чул се за последно с майка му същата вечер, а след това няма връзка с него.

Обявен е за издирване още на следващия ден. Семейството му е получило няколко сигнала, но те не са потвърдени официално от полицията.

„В петък вечер го получих, че ще се прибере в събота. И това не се случи. От негови телефон, но ние не сме сигурни дали е той. Не е обичайно това поведение за него, в никакъв случай няма да ме държи в неведение", обясни майката на момчето.

Като тръгнало към Стара Загора то е било облечено със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и носи синя раница.

 Мартин Георгиев
Мартин Георгиев


#изчезнал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »