Петков отрече обвиненията на ГЕРБ: "Борисовките" отвличат вниманието от важните неща

Петков отрече обвиненията на ГЕРБ:  "Борисовките" отвличат вниманието от важните неща
стоп кадър/бТВ
A A+ A++ A

"Трябва да спрем внимание на борисовките, защото отвличат вниманието от важните неща. Пълни глупости, ако трябва да отговоря директно". Така Кирил Петков отговори на обвиненията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че кабинетът "Петков" се е облагодетелствал от продажбата на оръжия за Украйна.

Той обясни, че целта на следващите три месеца не е политиците да се занимават с измислени скандали, а да се замислят какво правят за здравеопазването, съдебната система, службите за сигурност, защо са били замразени пенсиите и страната няма бюджет за 2023 г.

Обединение на "добрите сили" и да не обръщат внимание на "тези кал и каскети" са двете цели на ПП, които Петков описа за следващите месеци.

Бившият премиер пристигна на националния съвет на ДСБ, на който ще се реши дали да се даде мандат на "Демократична България" да се явно на изборите заедно с "Продължаваме промяната".

"Това, което ще видите сега, това е първа стъпка на един процес, който се казва "Обединението на добрите сили". Всички демократични общности, партии, хора с каузи, активности, с идея за България да бъде различна, просперираща държава, почваме голямото обединение", каза Петков, преди да влезе в срещата. И обеща за следващите избори хората да видят една голяма лавина от хора, на които "им пука за България и казват "заедно можем повече", пише "24часа".#Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай