Борисов: Между 800 млн. и 1 млрд. евро са забогатели Кирил и Асен заради оръжията за Украйна (ВИДЕО)

Борисов: Между 800 млн. и 1 млрд. евро са забогатели Кирил и Асен заради оръжията за Украйна  (ВИДЕО)
Стоп кадър
A A+ A++ A

На спешна среща събра депутатите си Бойко Борисов, за отчет на изминалата седмица в парламента.

Според Борисов Асен Василев и Кирил Петков са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро. заради посредничеството за оръжие с Украйна. Борисов изчисли, че от 5 млрд. в посредниците са отишли 20%.

"Браво, че сте пратили оръжието за Украйна. Лошото е, че сте лъгали. Ако не бяхте лъгали, сега "Ди Велт" и другите западни медии щяха да кажат "Браво" на България и българските политически отговорни партии, че са сложили от първия ден украинското знаме. Защото допуснахте посредници с Украйна", попита той.

"Какъв факт е това, че когато ще гласуваме съдебната реформа, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата", попита лидерът на ГЕРБ.

"Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. И чакам с нетърпение испанците да се произнесат, ако не са се произнесли вече", допълни бившият премиер.

"Как докато са "Промяната" на власт бензинът е по-скъп, като паднаха власт - цената е по-ниска. Вие искахте децата да вкарате в затвора, че не ви дават да крадете", попита още Борисов.

"Как прокуратурата си затвори очите за документите с невярно съдържание на Кирил Петков. Или неявяването в съда като свидетел на Бойко Рашков. Как да разчитаме, че няма развитие по "Джемкорп", каза при откриването на срещата Десислава Атанасова.



#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »