Мария Капон: Радев е най-опасен! В комбина е с Митрофанова и Възраждане, краде се като за световно

Мария Капон: Радев е най-опасен! В комбина е с Митрофанова и Възраждане, краде се като за световно
A A+ A++ A

Мария Капон атакува президента Румен Радев с обосновани обвинения. Като общественик, бизнесдама и политик Капон използва момента и алармира за случващото се, според нея, като посочи конкретика. Припомняме, че пловдивчанката е представител на движение "Ние идваме", в което е основна движеща сила, заедно с други популярни лица като Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

ЕТО КАКВО НАПИСА МАРИЯ КАПОН:

Безобразията на руската инвазия в политиката продължава! Разбира се, че не е вярно, че технологията на Уестингхаус никъде не работи.

4 в Китай и сега се строят 2 в САЩ - завършване 2023,2024. Както и Полша я избра.

Истината е, че технологията Белене е само за един блок в Индия.

Но по опасно е това, което прави Радев тази седмица.

1. Сложи втори директор на БЕХ своя съветник - без конкурс.

2. Неговите хора са Б.Манчев (Белене,Росатом), Осиковски (Белене) и Росен Христов (министър) - по дълга история на правен на пари по труден за обяснение начин, Копринков - съветник на Радев.

Тези четиримата корегираха Борда на АЕЦ Козлодуй. Проектната компания за нови реактори е собственост на АЕЦ Козлодуй. Сега ще променят борда на проектната компания, ще й налеят пари и ще купят оборудването за Белене и,ще я блокират.

3. Крадат като за последно. Преди парите от БЕХ и АЕЦ ги раздаваха на бизнеса и бедните. Сега няма Ковид, а при има. Ще си ги откраднат.

Радев, Възраждане, БСП - Митрофанова са в синхрон. Но понеже политиците са наивни ще влезем пак в клинч Белене-Козлодуй и руснаците през ректорите в Турция ще завладеят Балканския пазар. Ние за 2022г спечелихме 6млрд лев от износ на ток при бюджет на държавата 60-70млрд лева. 10%.

#Мария Капон #Ние Идваме #. Румен Радев #Възраждане #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »