Андреа обвини Кайли Дженър: Копира ме! СНИМКА

Андреа обвини Кайли Дженър: Копира ме! СНИМКА
A A+ A++ A

В последните дни всички говорят за Кайли Дженър. Тя се появи на звездно шоу в париж в стилна черна рокля, чийто "аксесоар" беше... лъвска глава! По-неловкото беше, че и Ирина Шейк се появи със същия тоалет на същото място, а две жени в еднакви дрехи никога не е добра идея.

Но ако оставим това настрана и се върнем към родната действителност, е редно да споменем, че Кайли не е измислила нищо ново под слънцето. Защото първа беше не коя да е, а нашат си Андреа.

https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Сторито е от нейния профил, където е споделила колаж на фен, с който очевидно е съгласна. Горната снимка е отпреди 10 г., а на нея Андреа вероятно е на някой от емблематичните концерти на продуцентската компания, в която беше.

На снимката се вижда категорично - Андреа е не с една, а с две лъвски глави. Така че Кайли (и Ирина Шейк) да гледат и да си записват.

Другият голям хит на въпросното модно шоу беше Дожа Кет, която беше избрала да се покрие от главата до петите с 30 хил. кристала. По-късно се появи и видео, показващо трансформацията на изпълнителката до впечатляващата визия.

#Андреа #Кайли Дженър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай