Заплашваният от кметски син депутат Стоян Таслаков: Успях да го неутрализирам в магазин пред свидетел

Заплашваният от кметски син депутат Стоян Таслаков:  Успях да го неутрализирам в магазин пред свидетел
Стоп кадър/НОВА
A A+ A++ A

Бях нападнат пред дома ми, прибирайки се от работа, от Иван Белишки, който е син на кмет от ГЕРБ в Панагюрище. Това заяви в ефира на НОВА депутатът от "Възраждане" Стоян Таслаков.

По думите му Белишки тръгнал срещу него и се опитал да му нанесе удари, които народният представител парирал. „Когато успях да го отблъсна и той беше изненадан от съпротивата ми, той извади оръжие от чантичка и го насочи към мен. Успях да избягам и да вляза в близкия магазин. причаках го там, за да може, ако дойде, да го обезоръжа. Той влезе и пред свидетели стана нещо като спречкване. Успях да го неутрализирам”, разказа Таслаков.

Според депутата враждата започнала преди два месеца, когато той подал сигнал, след който последвал арест на кмет от ГЕРБ от Стамболийски. „Тогава Белишки започна да ми пише заплашителни съобщения. Не съм отговарял по никакъв начин. Всичко, което направих, беше да отида в полицията и като редови гражданин да подам сигнал”, заяви той. И допълни: "Миналата седмица същото лице отново ме заплаши на улицата, пред очите на моята съмишленичка Искра Михайлова. Отново подадох сигнал".


#Стоян Таслаков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »