Трифонов: Исках да запазя личния си живот, но ще подам имуществената декларация

Трифонов: Исках да запазя личния си живот, но ще подам имуществената декларация
A A+ A++ A

"Опитах се, доколкото мога, да запазя личния си живот и затова не подадох имуществена декларация. Въпреки че всичко, което притежавам, е изработено абсолютно законно и абсолютно доказуемо и то пред вашите очи. Направих това, защото не исках да давам повод за сеир и да задоволявам жълто любопитство. Но не съм бил прав, защото законът важи за всички. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Фейсбук.

По думите му си е платил глобите за това нарушение и сега ще подаде имуществената си декларация пред КПКОНПИ в законоустановения срок.

Според Трифонов в начина, по който е спечелил парите, които има, не е нарушил никакъв закон, платил си е данъците.

По-рано той беше обяснил, че ИТН по закон трябва да получава субсидия от 8 лева на получен глас, т.е. откакто е активна политическа партия, тя е трябвало да получи 4 229 032 лева под формата на субсидия. "Защото такъв е законът. Обаче, по морал, беше проведен референдум, на който вие ясно се изразихте, че субсидията трябва да е 1 лев. И затова ние сме върнали 3 755 528 лева от вашите пари в държавния бюджет. Защото така е морално", заяви той.

#Слави Трифонов #Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"