Максим Бехар: Сега PR бизнесът е инвестиция, която клиентите искат бързо да си възвърнат

Максим Бехар: Сега PR бизнесът е инвестиция, която клиентите искат бързо да си възвърнат
A A+ A++ A

Максим Бехар, PR експерт и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., проведе международен мастър клас за ефективните PR практики през 2023 година и важните промени в бизнеса. Той подчерта необходимостта от рентабилни комуникационни услуги, за да се задоволят изискванията и очакванията на клиентите. Темата привлече интереса както на студенти, така и на бизнес лидери и професионалисти в индустрията от цял свят.

PR бизнесът се променя всеки ден, но сега клиентите ни са по-взискателни от всякога. С оглед на световната пандемия и икономическата криза, компаниите по цял свят се стремят максимално да намалят разходите си и фокусират инвестициите си основно върху печалбите. Затова ние, PR специалистите, трябва да предоставяме на клиентите си бързи решения, иновативни идеи и най-вече увеличаване на продажбите“, сподели Максим Бехар.

Майсторският клас се проведе онлайн и бе организиран от Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, където Бехар е президент и един от основателите ѝ през 2010 г. Бехар е също така и бивш президент на Световната PR организация ICCO и сегашен неин директор по международното развитие. Той е възпитаник на Harvard Kennedy School.

Лекцията на Максим Бехар е част от поредица мастър класове с експерти в бранша, организирани от асоциацията, чиято цел е да създаде място за дискусия и обменяне на идеи за развиване на комуникационната индустрия. Освен образователни програми, асоциацията предоставя възможност на своите членове да бъдат част от международната бизнес платформа WCFA Speaker Bureau за професионални лектори, коучове и мотивационни говорители за събития на високо ниво.

Всички предстоящи събития на Асоциацията на Световния комуникационен форум могат да се проследят на www.wcfaglobal.com

#Бехар #Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай