Трикове: Как да манипулираме мъжете

Трикове: Как да манипулираме мъжете
A A+ A++ A

Днес ще си поговорим за псевдо лошите момчета и истинските такива, защо те ни привличат толкова и трябва ли поне веднъж в живота да изживеем тази тръпка? Какво прави българката неуверена, а връзките токсични? Има ли перфектни мъже?

Марти, какво най-често срещаш при своите клиенти?

Най-често ме търсят, заради това, че нямат увереност и не мислят, че имат стойност. Те смятат, че не заслужават да бъдат обичани и сякаш са изгубили вяра в любовта. Тази вибрация пречи във всяка сфера от живота им. Затова направих курса "Магнит за любовта” - магнит не само за мъжете, а за чудеса от всякакво естество. Да заобичаш себе си е начин да подобриш личните си отношения.

Как можем да се справим с тези травми?

Той е труден и дълъг. Става със семейни констелации, с връщане назад във времето. Работата с нашето вътрешно дете и любовта към нашия възрастен е правилният път. Не трябва обаче едното да е за сметка на другото.

Работи ли методът "застани пред огледалото и си прави комплименти”?

На мен ми действа друго нещо. Аз следвам следната практика - всеки път, когато излизам от вкъщи заставам пред огледалото и се представям, че имам кинжал, опрян на врата и излизам навън с високо вдигната глава. На някои жени им дава сила да пиаш с червило по огледалото или да си пишат утвърждения.

Да си поговорим за мъже! Колко важни са подаръците?

Тук има нещо ключово - езикът на любовта. Ако езикът му на любовта са подаръците, той ще ни подарява подаръци и ще обича да получава. Но, ако вашият партньор предпочита да прекарвате пълноценно време и докосване, то тогава той няма да се сеща да подарява. Каквото и да му поднесем, той няма как да го оцени. Затова трябва да сме наясно кой е и нашият, и неговият език на любовта.

Защо харесваме лоши момчета?

Те са интересни с това, че се движат по ръба на разума, по ръба на закона, създават адреналин, днес фи има, утре ги няма. Всяка една жена трябва да има връзка с такова момче по не веднъж в живота си, но да не е за постоянно. Да си поиграят с него и да го пуснат на свобода, след което да създадат стабилна връзка. Няма лошо да имаме подобни отношения, но в момента, в който започне да става токсично и да страдаме, няма смисъл да продължаваме.

Какво е отношението ти към манипулациите. Привличат ли ни първосигнално игрите на котка и мишка?

Щом на една жена ѝ харесват тези детси игри, значи тя не се познава. Връщаме се назад към това, че ти не обичаш себе си и си с едно огромно вътрешно дете - игричките те задействат и ти страдаш накрая. Много голямо облекчение изпитвам, когато успея да помгна на една жена да се измъкне от подобни отношения.

Как да накарам мъжа да направи каквото поискам?

Просто му кажи! Но няма как да накараш някой да ти дава нещо, ако ти не си го даваш, независимо дали става дума за любов, внимание или подаръци. Дори и в приятелството е така. Вероятно манипулацията би помогнала, но тя не може да просъществува в дългосрочен план, Няма бракове, които са издържали на база манипулация. Съблазняването е нещо съвсем различно - то се случва през женската ни страна, но може и през мъжката.

Как да стане това?

Направих един курс, нарче "Идеалният за мен”. Измислих си 5 наименования на 5 типа мъже. Имената са си мои, авторски, една вечер ги сънувах. Направила съм ги на базата на много наблюдения на мъже, с които съм комуникирала.

Единият е Отшелникът - мъже с вътрешна мотивация, интровертна, спокойни и на тях им трябва настъпателна жена. В живота си те обичат само една жена, независимо дали са заедно, развели са се или тя е починала.

Как да изненадаме своя мъж, когато сме в дългосрочна връзка?

На първо място бих казала, че изобщо не трябва да допускаме да изпадаме в рутина. Тук много зависи от архетипа жена. Но като цяло отговорността да внасяме разнообразие във връзката е наша. Редно е да седнем и да си поговорим откровено - да си кажем, че сме попаднали в рутина и трябва да я разчупим. Хубаво е да му поискаме поле за изява, за да може той да очаква, че нещо ще се промени. Тогава измислете нещо според възможностите си.

Кои са останалите типове мъже, които Марти е определила в своя курс? Как успешно да съблазним всеки от тях - гледайте нашето ново видео!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »