БГ кралицата на розовите филми Диана Габровска влиза в тройка с двама мъже

БГ кралицата на розовите филми Диана Габровска влиза в тройка с двама мъже
стоп кадър/YouTube
A A+ A++ A

Първата официална родна порноактриса Диана Габровска навлиза все по-надълбоко в индустрията за възрастни. "Българската порнокралица", както най-голямата гръцка компания във филмите +18 sugarbabes.tv я определя, влиза в първата си интимна тройка с двама мъже.

В най-новия филм с участието на несполучилата кандидат-кметица на Момин проход, който излезе тези дни в платформите на гръцката порнокомпания, Диана е в образа на ненаситна лъвица, която не се задоволява само с любовните ласки на своя приятел.

"След дълго врънкане от моя страна успявам да го убедя да се отдадем на интимни ласки заедно с най-добрия му приятел. Така след палавата Снежанка вече съм в първа секстройка", разкрива пред "България Днес" апетитната брюнетка, чиито голи снимки костваха кметското й място в родния Момин проход, а след разразилия се скандал прие предложението да стане актриса в порноиндустрията.

Сега животът на Диана протича между семейната къща в родното градче, където се грижи за двамата си синове и съпруга Тони, и различни дестинации в съседна Гърция, където периодично заснема нови филми за възрастни.

След като появата в индустрията на Габровска предизвика бум и сриване на сървърите в Гърция, новите филми на актрисата в еротичните ленти през 2023-а влизат в директна надпревара за порнооскарите.

Вълната българката да вземе най-престижната награда във филмите за възрастни бе подхваната от главния редактор на оскарите за лентите +18 Дан Милър, който посвети голям материал на най-новата звезда в порноиндустрията. Тъй като първият филм с участието на чернокосата фурия се появи на екран, след като вече бяха минали номинациите за 2022 г. и връчването на порнооскарите за вече изминалата година бе задвижено (навръх парламентарните избори на 2 октомври), номинациите и най-вероятното спечелване на статуетка в най-емблематичния розов конкурс остана за 2023-а. А силна заявка за това е първият филм на Диана за тази година, в която за сефте се отдава на ласките на двама мъже.

"Диана беше много срамежлива и несигурна в началото до първите си пет минути, а след това се държи като професионална порнозвезда. Харесва ми видът й пред камерата и че е съвсем естествена като възбудена жена", казва Ина Инаки, която самата има редица порнонагради в кариерата си на актриса.

В същото време Диана започна кампания по легализиране на порноиндустрията в България. Новината съобщи самата тя заедно със съпруга си Тони Габровски, който се очаква скоро също да се включи в +18 лентите.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на първия филм започнах да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя пред вестника Диана, за чието внимание вече се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

#Диана Габровска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори