Глас от новата партия "Спаси София": Политиката не е лошо нещо

Глас от новата партия "Спаси София": Политиката не е лошо нещо
A A+ A++ A

"Политиката не е лошо нещо.". Това заявиха за БНР Антония Йорданова и Александър Иванчев от новата партия "Спаси София", чиит лидер е известният общински съветник - Борис Бонев..

"За нас превръщането ни в политическа партия е само един инструмент, за да се явим равноправно на местните избори. Ние ще се опитаме да убедим българския народ и в частност софийските граждани, че политиката не е лошо нещо и ние като експерти и специалисти само ще допринесем за развитието на нашия град", уточни Антония Йорданова.

"Да си политик, за съжаление, ние сами сме го случили като народ по този начин, тегне някаква жестока стигма, тъй като още от Бай Ганьо всичките са маскари и в една обща шапка са размешани, и няма леви, няма десни, всичките са маскари. Това е много тежък багаж, с който хора като нас се натоварват. Аз мога гарантирам, че зад нас няма мутри, интереси, нечистотии", категоричен е Александър Иванчев.

По думите на Йорданова и Иванчев липсва визия за това как искаме да изглежда София след поне пет години:

"Ние сме може би номер 1 в света по стратегии, планове, но не знаем каква е визията за града на нашия кмет. Визионерството липсва. Не просто ремонтче тук, ремонтче там на парче. Няма обща визия за цялостния път, който да поеме огромната, тежка влакова композиция, която се нарича столица", каза в заключение Александър Иванчев.

#"Спаси София" #Спаси София #Борис Бонев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »