Ясновидката Ходжа Алиа видя бъдещето: Идат 20 години неприятности и изпитания

Ясновидката Ходжа Алиа видя бъдещето: Идат 20 години неприятности и изпитания
A A+ A++ A

България скоро няма да бъде истинска България. Вървим все надолу, защото всеки гледа само себе си, а не си подаваме ръка един на друг да си помагаме.

Алиа получава ясновидската си дарба, след като по най-неочакван начин пада от 4-ия етаж и прекарва 40 дни в кома. "Паднах от много високо и бях в клинична смърт. Оттам получих дарбата да мога да лекувам, да помагам, да предсказвам, както и да откривам въздействия и магии", споделя ясновидката в интервю за novosti.bg.

Поне още 20-ина години ще се измъчваме. Няма оправия още толкова – 20 години. Толкова мога да надникна в Корана. Ще има изпитания в България.

В България няма да има война с огън. Но ние сами се убиваме един друг. Виждате какво става по пътищата, изнасилвания, убийства. Много ме боли от всичко това.

Имах случай, когато майка доведе детето си.

А баща му го изнасилва и казва пред майката, че фиданката, която той бил засадил и давала плод, той първо трябвало да опита от този плод.

Разбирате ли? Това е непоносимо! Аллах, Бог не може да го търпи това нещо!

Много известни, прекалено известни хора са ме търсили, но имена не мога да ви кажа. Ние сме дали клетва за дискретност. На голямо ниво, на голям чин хора ме търсят, но и те са живи хора. Ние сме равни на този свят – няма богат, няма беден. Всички сме равни и трябва да се подкрепяме. Трябва да сме заедно, за да прогресираме. Исус, както и Аллах, не може да търпи на земята това, което става и затова ни праща изпитания.

Защото много нередни неща започнаха – злоба, завист, алчност, жажда за власт, войни. Бог не е съгласен с това и ни праща изпитания.

Има майки, които идват при мен и искат да разделят синовете си от жените или приятелките им. Тези майки не искат да осъзнаят, че по този начин засягат и синовете си. Правят магии, после момичетата не могат да забременеят или имат тежка бременност, трудни забременявания. Не разбират, че част от магията се връща и към поръчителя, пише лупа.бг.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »