След песента за Лена: Слави с нов хит за Гълъбица Доневица (ВИДЕО)

След песента за Лена: Слави с нов хит за Гълъбица Доневица (ВИДЕО)
Стоп кадър
A A+ A++ A

Слави качи нова песен във фейсбук профила на своята телевизия 7/8. Този път тя е насочена към служебния премиер Гълъб Донев.

Според лидера на ИТН става дума за конкурс за политическа песен "ПолиТик-Ток". Сценаристите на Слави призовават хората да им изпращат своите политически песни, а те ще ги излъчват в ефир.

"Хей, хей, гълъбице, гълъб-доневице, мома Янева. Кой ще се намери кинти да намери за третия мандат", са само част от лириките на новото произведение, което е кавър на песента "Мома Яница".

Това се случва малко след скандала с песента за Лена Бориславова, която взриви социалните мрежи. В нея тя беше наречена “уморена кака Лена, гладна хиена”.

Малко след това бившият началник на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова заяви, че ще съди Слави и сценаристите му за обидната песен, а от "Продължаваме промяната" застанаха плътно зад нея. Шоуменът, който се подвизаваше и в политиката, пък коментира, че това е просто политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми, отбелязва lupa.bg.


#Гълъбица Доневица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »