Роналдо и компания в мега лукс: Затварят моста на Кулата в Рияд, когато звездата иска да яде

Роналдо и компания в мега лукс: Затварят моста на Кулата в Рияд, когато звездата иска да яде
A A+ A++ A

Мегазвездата Кристиано Роналдо и семейството му получиха кралски покои в столицата на Саудитска Арабия. Известният футболист, който ще печели нереалните 200 милиона евро годишно в Ал Насър, се радва на луксозен апартамент в най-луксозния хотел в Рияд, съобщава британският "Daily Mail".

Роналдо и семейството му живеят в известната Кралска кула, една от най-високите сгради в Саудитска Арабия, а португалецът се сдоби с най-новия апартамент, който се простира на два етажа и има най-зрелищната гледка към целия град.

Цената на този апартамент дори не е посочена на официалния уебсайт на хотела, той се резервира лично и може да бъде получен само от най-ексклузивните гости. Смята се, че сметката за Роналдо и обкръжението му ще надхвърли 280 хиляди евро, докато не бъде преместен в постоянния си дом.

Британските медии съобщават, че апартаментът, в който живее португалецът, се простира на почти 1000 квадратни метра и е по-голям от апартамента, в който е живял преди това във Великобритания, докато бе в Манчестър Юнайтед.

В допълнение към нереалната панорамна гледка към Рияд, мястото за настаняване разполага с огромна всекидневна, кабинет, елегантна трапезария, складово помещение, медийна стая…

В Кралската кула Роналдо и членовете на семейството му могат да се насладят на най-добрите ястия от Китай, Япония, Индия и Близкия изток. В хотела работят най-добрите готвачи, които винаги ще бъдат на разположение на известния португалец.

На Джорджина няма да й се налага да напуска хотела, за да се наслади на пазаруването, а за релаксация има луксозен спа център със сауна, парна баня, масажи...

Ако двойката иска да се наслади на романтика, може да използва и ресторант Sky Bridge, който се намира на върха на Кралската кула и е една от най-популярните туристически дестинации в Рияд. Ръководството на хотела обеща на португалеца, че ще затвори заведението за посетители и ще постави масата в средата на моста, ако известният ас иска уединение с избраницата си.

#Кристиано Роналдо #Рияд #Саудитска Арабия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"