Рекордна оферта за Меси подготвя саудитски клуб

Рекордна оферта за Меси подготвя саудитски клуб
Twitter
A A+ A++ A

Клуб от Саудитска Арабия Ал Хилал проявява интерес към аржентинския нападател на Пари Сен Жермен Лионел Меси и е готов да му предложи рекорден договор на стойност минимум 330 милиона евро годишно, съобщава испанският вестник "Мундо Депортиво", цитиран от БНР.

Преди дни саудитският Ал Насър подписа контакт до 2025 година с петкратния носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо. Според испанския вестник "Марка" общата стойност на споразумението се оценява на около 100 милиона евро, а Роналдо ще получи още 100 милиона от рекламни договори, което ще го направи най-добре платеният спортист в света.

"Мундо Депортиво" съобщава, че Ал Хилал възнамерява да направи световния шампион Меси лидер в класацията по заплати. Според изданието властите в Саудитска Арабия са въодушевени от поканата към аржентинската звезда и смятат, че присъствието на аржентинеца и на португалеца в местния шампионат може да повлияе положително за привличането на туристи и да помогне на страната, заедно с Египет и Гърция, да спечели домакинството на световното първенство по футбол през 2030 година.


#Лео Меси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"