Даниел Радклиф е „Артист на годината“

Даниел Радклиф е „Артист на годината“
Британският актьор Даниел Радклиф беше определен за „Артист на годината“ от списание „Ентъртейнмънт Уикли“. Снимка: celebuzz.com
A A+ A++ A

Британският актьор Даниел Радклиф беше определен за „Артист на годината“ от списание „Ентъртейнмънт Уикли“.

Според издателя на списанието Джес Кегъл 22-годишният актьор заслужава най-много наградата, пише mtv.com.

„Той е най-прекрасният човек с блестящо бъдеще в Холивуд. Няма нещо, което да не може да направи. В крайна сметка никой не заслужава наградата повече от него“, категоричен е издателят.

Кегъл разкри, че британската певица Адел е останала на второ място, но била пренебрегната за сметка на Радклиф заради умението му да избягва капаните на славата.

„Той наистина се интересува от работата, която върши. Въпреки славата и богатството си като тийнейджър той никога не е излизал от правия път. Никога не се е разорявал“, допълва Кегъл.

Миналата година 20-годишната кънтрипевица Тейлър Суифт стана най-младата звезда, която печели наградата на сп. „Ентъртейнмънт Уикли“, което през 2010 г. отличи също постиженията на Джеймс Франко, Кание Уест, Кейти Пери, Джон Хам и Бен Афлек.

Преди време Радклиф беше определен от сп. „Хийт“ за най-богатата британска звезда под 30 години със състояние от 104 милиона долара.

#Тейлър Суифт #Адел #Холивуд #Даниел Радклиф

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »