Светило от ВМА спаси Васко Кеца

Светило от ВМА спаси Васко Кеца
Фейсбук/Васил Найденов
A A+ A++ A

Със сериозни урологични проблеми се сблъскал естрадния ас Васил Найденов. Новата година не му потръгнала съвсем добре с празнично настроение, а с ходене по болници. Певецът имал съмнения, че страда от тежка диагноза. Преди броени дни се е подложил на серия от щателни изследвания във ВМА, а докато резултатите излязат бил на нокти.

Здравето си 72-годишни изпълнител поверил в ръцете на едно от светилата в медицината у нас проф. Илия Салтиров. С негова помощ Найденов успял да се закрепи и успокои, че диагнозата му не е фатална. Още преди десетина години певецът за първи път разкри, че страда от неразположения свързани с простатата. Тогава той се подложи на операция с надеждата да реши проблемите завинаги, но подобрението бе само временно.

Сега обаче звездата народната естрада се чувства в сигурни ръце и бил спокоен за здравето си, пише в. „Ретро“. Васил вече смятал да не пренебрегва съветите на специалистите за повече почивка на неговата възраст, защото урологичната диагноза съвсем не била единствената, която го мъчи.

#Васил Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай