МВР започва проверка на "златния гьол" на ГКПП "Капитан Андреево"

МВР започва проверка на "златния гьол" на ГКПП "Капитан Андреево"
A A+ A++ A

МВР започва проверка на цялостния начин, по който 10 години е бил стопанисван „златния гьол“ на граничния пункт „Капитан Андреево“. Ще се проверява и информацията от НАП, че касови апарати не са били свързани фискално със системата на Приходната агенция. Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев след направен обход на пункта.

По думите му в МВР няма нито една преписка за констатирани нарушения, свързани със съоръжението за дезинфекция на автомобили.

„Очаквам да приключи над 10-годишната експлоатация на този обект от частни ръце, както казах хора с прякори стоят зад тази експлоатация. Милиони текат там. Странно е за мен защо, след като НАП констатира редица нарушения тук, в МВР няма нито една преписка. Това ще се провери. Всички тези обстоятелства ще бъдат разследвани, виновните ще бъдат установени и наказани. За мен е странно, първо действията на НАП, които са били частични според мен, доколкото съм запознат, но направих щателна проверка МВР – не, няма преписка по този повод, няма нито едно производство. Това за мен е странно“.

#МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"