Жрици под прикритие атакуват пазара с новия хит масаж с голо тяло

Жрици под прикритие атакуват пазара с новия хит масаж с голо тяло
A A+ A++ A

Проститутки, имитиращи друг вид дейност, най-често в студия за масажи и салони за красота, са превзели пазара за удоволствия в последните месеци, пише „Телеграф“.

Все по-често за плътски наслади клиенти биват прилъгвани през социалните мрежи. Най-честите оферти са за масаж с щастлив край.

Срещу определена сума масажистката може да остане по бельо, а клиентът да получи масаж по интимните части на тялото, достигайки щастлив край. Цените започват от около 60 – 80 лева и може да надхвърлят 200 лева.

Като към по-високата сума се включват и повече екстри, които може да получи клиентът – примерно френска любов, целуване и общо къпане в банята в добавка с т.нар. нуру масаж и др.

Сайтовете изобилстват от неприлични оферти за масажи. Разголена красавица предлага всякакви видове масажи.

Оферти

Не случайно от едно известно време масажните студия са все по-посещавани от мъжете. Случаите на този вид услуги, представени под друга форма на дейност, се развиха много в условията на пандемия, а към днешна дата бележат същински бум.

Всевъзможни фетиши набраха скорост в изолацията. Плътски удоволствия вече се предлагат не просто в специализирани сайтове, но и в най-популярните за продажби. Офертите на проститутките стоят редом с тези за дрехи, обзавеждане или черна и бяла техника.

Екстри

Проверка показа, че пазарът на жива плът се е видоизменил с цел хем да оцелее, хем да задоволи все по-странните желания на клиентите. В интернет буквално прелива от обяви за масажи с щастлив край.

Сред по-новите екстри се включва посещение на адрес, като по този начин пък дамите, упражняващи най-древната професия, имат идеално прикритие за еротичния си бизнес.

Конкуренцията пък в този сегмент е доста голяма и затова често има промоции, особено по празници, като наскоро отминалите коледни и новогодишни, когато проститутките се пускаха дори с намаление до 30% от обичайната им цена.

Към предложенията масово има и екстри, включени в цената, използване на сексиграчки, еротично бельо и други нестандартни предложения.

Търсени

Сред най-търсените услуги, които обаче изключват секс в познатия му сред повечето хора смисъл, е нура масажът. Той е черешката на тортата за мераклийте, тъй като се прави изцяло с женско голо тяло и представлява масаж тяло в тяло, включващ масаж на простатата до финала с щастлив край.

Сред честите оферти са и за двойки, търсещи адреналин с по-различни и нестандартни усещания.

Влизат и класическите за бранша фетиши - писинг, фуут фетиш с голям асортимент от еротични чорапи или с боси крака, ролеви игри, еротично шоу, взаимен душ, гъделичкане, строга господарка и други възбуждащи игри.

Новост в последно време са изцяло онлайн забавленията, в които се предлагат удоволствия единствено от екрана на компютъра или мобилното ви устройство, но цените не са по-ниски от тези за реални срещи.

Закопчаха любовници, набирали труженички

Районна прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за мъж и жена, които са обвинени, че са набирали жени, с цел да бъдат използвани за развратни действия. Деянието било извършено чрез обещание за стабилни и високи доходи.

Жените, които склонявали да предлагат телата си на загорели мъже, се цанили срещу процент от сумата за услугата. Отделно пък били осигурявани като масажистки в салон за красота. За случая са задържани мъж, на 43, и жена, на 32 години.

Дамата също участвала в част от забавленията с клиенти. Служителките й пък към този етап са само свидетелки. Те са на възраст между 18 и 30 години. Наеманите жени са извършвали сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че са масажистки за „хепиенд масажи“.

#масаж #жрици на любовта #секс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »