Най-изявените PR експерти в България имат 5 дни да кандидатстват за световното отличие „Най-добър PR лидер“

Най-изявените PR експерти в България имат 5 дни да кандидатстват за световното отличие „Най-добър PR лидер“
A A+ A++ A

Световните престижни награди „Най-добър PR лидер“ за 2022 г., организирани от Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария (WCFA), са отворени за кандидатстване до 10 януари 2023 г. Професионалисти в областта на публичните комуникации от цял свят могат да кандидатстват и да спечелят глобално признание в една от шестте категории:

  • Най-добър PR лидер в Африка
  • Най-добър PR лидер в Азиатско-тихоокеанския регион (вкл. Австралия)
  • Най-добър PR лидер в Европа (вкл. Обединеното кралство)
  • Най-добър PR лидер в Близкия изток
  • Най-добър PR лидер в Северна Америка
  • Най-добър PR лидер в Южна Америка

Всички кандидатури ще бъдат оценени от авторитетно Жури от доказани международни специалисти. Подробна информация за конкурса е достъпна на официалния сайт на програмата: www.davosawards.com. Крайният срок за изпращане на кандидатурите е 23:59 ч. на 10 януари 2023 г.

„Наградите за „Най-добър PR лидер“ се радват на голям интерес от водещи PR експерти от цял свят. Днешните PR лидери са визионерите, които подобряват комуникационната индустрия от всяко кътче на света. Отбелязването на техните постижения ще затвърди невероятната стойност, която те носят на нашата общност, и признание, че тяхната упорита работа е от значение за бъдещето на PR професията“, сподели Максим Бехар, Президент на Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос.

Международните награди имат за цел да отличат най-добрите специалисти в областта на комуникациите от различни региони, които са показали изключителни резултати, имат значителен принос за индустрията и за своите организации и могат да докажат, че кампаниите им са имали измерим ефект.

Носителите на наградата „Най-добър PR лидер“ ще получат изключителната възможност да излязат на глобалната сцена и да затвърдят имиджа си на комуникационни лидери. Признанието ще повиши авторитета им в международен план, ще ги направи по-конкурентно способни и ще им помогне да разширят бизнеса си до нови хоризонти.

Сред членовете на световното експертно жури тази година са: Франсис Ингам, генерален директор на PRCA и главен изпълнителен директор на ICCO; Афуа Фориваа Боафо, ръководител на отдел „Връзки с медиите“ в GIHOC Distilleries Company; Каталина Русо, старши партньор, президент и главен изпълнителен директор на BDR Associates Communication Group; Клаудия Даре, директор-партньор на LatAm Intersect PR; Джеймс Райт, глобален главен изпълнителен директор на Red Havas и глобален председател на Havas PR Global Collective; Мариам Сафарян, PR директор на SPRING PR Company; Пол Ойер, старши съветник по комуникациите и заместник-директор на кабинета на министъра на финансите и планирането на Кения; Серджи Биденко, съосновател и председател на UPRA, член на борда на ICCO и директор и собственик на Bayka.Agency, както и Шерин Заклама, главен изпълнителен директор и управляващ директор на Rada Research & Public Relations.

Партньори на наградите са PR Newswire, част от Cision Group Ltd., и O'Dwyer's Public Relations News.

Победителите и финалистите ще бъдат обявени по време на виртуална церемония по награждаване.

За повече информация, моля, свържете се с mainoffice@wcfaglobal.com

За регионалните награди „Най-добър PR лидер“:

Регионалните награди „Най-добър PR лидер“, учредени от WCFA през 2022 г., са специфични за конкретен регион, и имат за цел да поощрят изключително професионалната работа на експертите по „Връзки с обществеността“ от цял свят. Наградите отличават силни лидерски умения, креативност и иновативност, ценен принос към обществото, високи бизнес резултати, адаптивност пред непредвидени предизвикателства и развитие на талантите и индустрията. Участието в наградите е възможност за професионалистите да се представят като най-добри, да се откроят от конкуренцията, да повишат авторитета си и да укрепят бизнес отношенията си.

За асоциацията WCFA:

Световният форум по комуникации е основан през 2010 г. в Давос, Швейцария, където през 2014 г. е регистрирана и Асоциацията WCFA. WCFA е организация, която се ангажира с активни глобални дискусии и обмен, насочени към развитието на експертните познания в областта на комуникациите на своите членове, както и тяхната ключова роля в бизнеса, обществото и политиката. Всяка година форумът събира изтъкнати представители на сектора на комуникациите и връзките с обществеността от цял свят, които чрез диалог и дискусии обменят опит и идеи, за да оформят изкуството на глобалните комуникации. През 2021 г. WCFA организира своята „Глобална среща на върха по комуникации“ в Zoom, която събра повече от 450 водещи експерти в областта на комуникациите в световен мащаб.

#PR

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"